Antena Meniu Search
x

BĂTAIE într-o șaormerie din Cluj! Enervați că vânzătorul sirian nu-i înțelege, doi tineri au început să-i care PUMNI și picioare de față cu toți clienții. IMAGINI de pe camere

Un angajat al unei șaormerii din Cluj-Napoca a fost bătut cu pumnii și picioarele de doi tineri, enervați că acesta nu înțelege ce îi cer.

Un angajat al unei șaormerii din Cluj-Napoca a fost bătut cu pumnii și picioarele de doi tineri, enervați că acesta nu înțelege ce îi cer.

Incidentul s-a petrecut în noaptea de 23 spre 24 septembrie, la o șaormerie din Cluj, însă imaginile de pe camerele de supraveghere au apărut abia acum, potrivit www.stiridecluj.ro.

”Era sâmbătă seara și au intrat doi băieți și au început să îl ia la mișto. Nu înțelegea exact tot ce le spunea și cei doi au continuat discuția spunându-i că nu înțelege și că să plece la el acasă. Angajatul le-a spus că nu pleacă acasă, pentru că aici este acasă pentru el. Unul a întins mâna și l-a lovit, iar angajatul a ieșit până afară pentru a chema agentul de securitate, iar atunci l-au lovit în continuare cei doi. Clienții erau speriați. Unul dintre agresori avea la el o sticlă de băutură”, a declarat un martor.

Bărbatul a fost lovit în mod repetat de unul dintre agresori, cu pumnii și picioarele, în apărarea lui sărind doi dintre angajați, o fată și un băiat, care păreau să-l cunoască pe unul dintre agresori.

Poliția a fost anunțată și s-a făcut o plângere în urma acestui incident. Imaginile de la incident au fost depuse ca probă la Poliție.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Nomazii digitali ar putea primi interdicţie în cafenele. Obişnuiţi să lucraţi în oraş?

Observator » Stiri sociale » BĂTAIE într-o șaormerie din Cluj! Enervați că vânzătorul sirian nu-i înțelege, doi tineri au început să-i care PUMNI și picioare de față cu toți clienții. IMAGINI de pe camere