Antena Meniu Search
x

Bătaie sângeroasă continuată și la spital

O bătaie sângeroasă între două grupuri rivale s-a încheiat pe holurile Spitalului de Urgenţă din Petroşani. În timp ce şase oameni primeau îngrijiri medicale, după ce au primit lovituri cu săbii şi bâte, rudele lor s-au încăierat din nou

Vezi și

O bătaie sângeroasă între două grupuri rivale s-a încheiat pe holurile Spitalului de Urgenţă din Petroşani. În timp ce şase oameni primeau îngrijiri medicale, după ce au primit lovituri cu săbii şi bâte, rudele lor s-au încăierat din nou

Ca să nu fie răniţi, medicii s-au baricadat în saloane şi birouri, până când poliţiştii au venit în ajutor. Vă atenţionăm că urmează imagini care vă pot afecta emoţional.

Sunt ameninţări făcute pe holul unui spital de urgenţă. Cu câteva minute, înainte, pe acelaşi hol se auzeau lovituri puternice, iar medicii stăteau încuiaţi în saloane şi cereau ajutor la 112.

Tânărul loveşte cu pumnii în uşă, pentru că a fost aşezat într-un scaun cu rotile. A primit multe lovituri, are hainele pline de sânge şi un ochi învineţit. Medicii şi poliţiştii speră ca măcar rudele lui să se liniştească.

Prima confruntare ar fi avut loc într-un bar. După câteva ore, una dintre familii ar fi fost atacată în propriul apartament, dintr-un cartier din Petroşani.

Şi fratele tânărului s-a ales cu o rană la cap. Amândoi au semnat că refuză îngrijirile medicale. Apoi au mers, împreună cu alte trei victime, la secţia de poliţie, să dea declaraţii.

Poliţiştii încearcă să afle acum cine sunt agresorii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Bătaie sângeroasă continuată și la spital