Antena Meniu Search
x

Bătălia Bucătarilor s-a dat în Harghita! Mari specialişti în ale ceaunului din trei ţări s-au întrecut în reţete de gulaş

Sute de kilograme de carne, de legume şi multe condimente au fost puse, unele peste altele, la foc. Câte echipe au fost, tot atâtea reţete. La final, turiştii şi nu numai s-au înfruptat, fericiţi, din bunătăţi.

Vezi și

Sute de kilograme de carne, de legume şi multe condimente au fost puse, unele peste altele, la foc. Câte echipe au fost, tot atâtea reţete. La final, turiştii şi nu numai s-au înfruptat, fericiţi, din bunătăţi.

Nu a fost ceaun de unde să nu iasă un miros îmbietor pe terenul de fotbal din Nicoleşti. Zeci de bucătari şi bucătărese şi-au unit forţele pentru a prepara cel mai bun gulaş.

Cel puţin 100 de oameni au putut gusta, la final, din fiertura aburindă. Un ceaun mai încolo, altă reţetă.

Fiecare reţetă a avut, însă, secretul ei. Iar fiecare bucătar metoda de lui de găti.

Printre zeci de reţete româneşti, ungureşti sau secuieşti, un bucătar a venit în Harghita cu o reţetă adusă de peste Ocean.

Cu greu s-au putut abţine vizitatorii târgului din a gusta zecile de bunătăţi. Iar unii, le-au stropit înainte cu puţină tărie.

De vită sau de porc, cu fasole sau cartofi, piperat sau nu, fiecare gulaş a fost bun. Iar bucătarii au golit ceaunele în timp record.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Bătălia Bucătarilor s-a dat în Harghita! Mari specialişti în ale ceaunului din trei ţări s-au întrecut în reţete de gulaş