Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un bătrân din Botoşani şi-a încheiat socotelile cu viaţa, după ce iubita sa l-ar fi părăsit înainte de nuntă

Un bărbat de 67 de ani, din Botoşani, şi-a încheiat socotelile cu viaţa după ce iubita sa, cu care ar fi trebuit să se căsătorească, l-a părăsit brusc, după ce s-au întors din vacanţă, de la mare. Iubita sa, cu 10 ani mai tânără, i-a spus că nu mai doreşte să fie cu el şi a plecat.

de Cristian Ionescu

la 30.09.2019 , 17:06

Un bărbat de 67 de ani, din Botoşani, şi-a încheiat socotelile cu viaţa după ce iubita sa, cu care ar fi trebuit să se căsătorească, l-a părăsit brusc, după ce s-au întors din vacanţă, de la mare.

Iubita sa, cu 10 ani mai tânără, i-a spus că nu mai doreşte să fie cu el şi a plecat înapoi în ţara ei, Ucraina.

Bătrân părăsit de iubită, găsit fără viaţă, la Botoşani

Articolul continuă după reclamă

Suferinţă fără margini pentru un bătrân din Botoşani, care a fost părăsit de iubita sau mai tânără cu 10 ani. Femeia a plecat înapoi, în Ucraina, după ce s-au întors din vacanţa petrecută la mare.

Cuplul şi-ar fi făcut chir şi planuri de căsătorie, însă femeia, dintr-un motiv necunoscut, a decis să rupă relaţia şi să se întoarcă la ea acasă.

Botoşăneanul a fost găsit mort, de un nepot care venise în vizită, înjunghiat în piept, iar autorităţile precizează că ar fi vorba despre o sinucidere.

O anchetă a fost deschisă în acest caz, cercetările fiind în plină desfăşurare.

Cristian Ionescu Like
Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Ştiri sociale » Un bătrân din Botoşani şi-a încheiat socotelile cu viaţa, după ce iubita sa l-ar fi părăsit înainte de nuntă