Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Bătrână de 72 de ani răpită, sechestrată şi batjocorită 2 zile la rând de un vecin, la Botoşani

O femeie de 72 de ani trăieşte drama vieţii la bătrâneţe, după ce a fost răpită de un vecin, care a închis-o în casa lui şi a batjocorit-o două zile.Norocul femeii a fost că poliţiştii au observat-o printr-un geam al locuinţei, venind să-l întrebe pe vecin dacă ştie ceva despre dispariţia femeii.

de Cristian Ionescu

la 28.08.2019 , 11:54

- Profi Media

O femeie de 72 de ani trăieşte drama vieţii la bătrâneţe, după ce a fost răpită de un vecin, care a închis-o în casa lui şi a batjocorit-o două zile.

Norocul femeii a fost că poliţiştii au observat-o printr-un geam al locuinţei, venind să-l întrebe pe vecin dacă ştie ceva despre dispariţia femeii.

Bătrână de 72 de ani răpită, sechestrată şi batjocorită 2 zile la rând de un vecin, la Botoşani

Articolul continuă după reclamă

Un bărbat în vârstă de 43, din comuna Havârna, a răpit o femeie, a sechestrat-o și a violat-o timp de două zile, informează monitorulbt.ro.

Fiul bătrânei a sunat la Poliţie, ca să spună că mama sa, în vârstă de 72 de ani, a dispărut fără urmă de acasă şi nu a mai revenit. Poliţiştii au demarat investigaţiile şi a fost găsită într-un final, într-o locuinţă de pe raza localităţii.

Iniţial, monstrul cu chip de om a negat că ştie ceva despre dispariţia femeii, însă poliţiştii au observat-o pe femeie printr-un geam al casei, moment în care au intervenit în forţă.

"Iniţial, bărbatul a negat că aceasta s-ar afla în locuinţa sa, însă poliţiştii au observat-o pe femeie printr-un geam al locuinţei, moment în care l-au imobilizat pe bărbat şi au pătruns în interiorul imobilului. Femeia de 72 de ani prezenta urme de violenţă pe trup şi a declarat faptul că în perioada 25-27 august a fost sechestrată, violată şi agresată fizic de către bărbatul de 47 de ani, în locuinţa acestuia”, precizează IPJ Botoşani.

Bărbatul se află în arestul politiei.

Cristian Ionescu Like
Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Ştiri sociale » Bătrână de 72 de ani răpită, sechestrată şi batjocorită 2 zile la rând de un vecin, la Botoşani