Antena Meniu Search
x

Bătrânică snopită în bătaie de 3 tineri, în Gara Internaţională din Iaşi: "Maică, mă băteau şi râdeau"

Trei tineri au tăbărât pe o bătrână care stătea pe o bancă, în Gara Internațională din Iaşi, aşteptându-şi nepoata să vină cu trenul. Femeia a fost lovită puternic cu pumnii şi picioarele de cei trei, care râdeau în timp ce o loveau, povesteşte bătrâna.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 20.08.2019, 11:52

Trei tineri au tăbărât pe o bătrână, care stătea pe o bancă, în Gara Internațională din Iaşi, aşteptându-şi nepoata să vină cu trenul. Femeia a fost lovită puternic cu pumnii şi picioarele de cei trei, care râdeau în timp ce o loveau, povesteşte bătrâna.

Abia după ce bătrânica a ţipat după ajutor, cu ultimele puteri, cei trei au fugit, iar cineva a alertat autorităţile. Sărmana femeie a fost dusă la urgenţe, având multiple fracturi şi vânătăi groaznice pe tot corpul.

Bătrânică snopită în bătaie de 3 tineri, în Gara Internaţională din Iaşi

O bătrână, în vârstă de 63 de ani, a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost bătută cu pumnii şi picioarele de trei tineri care s-au năpustit asupra ei fără vreun motiv. Bătrâna a povestit ce s-a întâmplat pentru bzi.ro.

"Stăteam pe bancă și deodată s-au apropiat de mine. M-au înșfăcat deodată și m-au izbit pe jos. Au început, maică, să mă bată cu pumnii și picioarele, să țipe și să râdă. Fiindcă m-au luat deodată, eu nu am avut timp nici să-mi dau seama ce se întâmplă. M-au bătut cu pumnii în față și mi-au dat cu picioarele în spate. Îmi amintesc că am început să strig după ajutor, iar ei când au auzit asta, au început să fugă. Mi-au luat plasa cu bucate și au dispărut. Abia îmi cumpărasem niște ouă, roșii, castraveți și pâine și mai aveam rest 100 de lei, ca să îi am până la pensie. Mi-au luat tot. Am stat ieri flamandă în spital, până ce, o femeie care stătea cu mine în salon, și-a făcut milă și mi-a cumpărat o bucată de salam și pâine. Nu știu ce au avut oamenii aceia cu mine, de ce mi-o fi făcut atâta rău", a povestit bătrâna Maria, cu lacrimi în ochi.

Poliţia s-a sesizat deja în acest caz, dar presa locală precizează că autorităţile întâmpină dificultăţi în contactarea familiei bătrânei.

Momentat nu se cunosc informaţii privind atacatorii bătrânei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Bătrânică snopită în bătaie de 3 tineri, în Gara Internaţională din Iaşi: "Maică, mă băteau şi râdeau"