Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Bebelusi incurcati la nastere, in spital! Doua familii se lupta sa-si recapete copiii

Doi copii nascuti in aceeasi zi. Incurcati in aceeasi maternitate. Au ajuns acasa, fiecare in cealalta familie. Dupa un timp, una dintre mame a vazut ca pe bratara copilul ei sunt alte date. De aici a inceput o intreaga nebunie. O poveste incredibila. Tipic romaneasca si incurcata juridic

de Redactia Observator

la 20.06.2013 , 19:36

Povestea la care nu se astepta nimeni a inceput pe 17 mai. Atunci cand cele doua femei, in aceeasi zi, au nascut, in aceeasi zi cate un copil sanatos. La cateva zile, au fost externate. Numai ca in loc sa-si ia propriul copil, fiecare dintre ele a plecat acasa cu bebelusul celeilalte. Dupa o saptamana de fericire, una dintre mame a aruncat un ochi pe bratara pe care o scosese de pe manuta copilului. Cea cu datele de identificare. Surpriza a fost cand a citit ca numele micutului nu era cel pe care il pusese ea fiului ei. S-a intors la spital unde a fost chemata si cealalta mama.

Dupa testele ADN s-a descoperit ca cei doi micuti au fost inversati. Acum, numai o instanta poate sa decida schimbul corect. Pana atunci, parintii si-au schimbat deja copiii in baza unei hartii facute intre ei.

Maine, o comisie de disciplina va face ancheta in spitalul din Onesti pentru a stabili cine se face vinovat de toata aceasta incurcatura.

Vezi și
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » Bebelusi incurcati la nastere, in spital! Doua familii se lupta sa-si recapete copiii