Antena Meniu Search
x

Bebelusul gasit mort in curtea spitalului din Targu Carbunesti a fost nascut in toaleta

Bebelusul care a fost gasit in urma cu doua luni si jumatate mancat de caini, in curtea spitalului din Targu Carbunesti, a fost nascut in toaleta spitalului. O arata probele ADN recoltate de anchetatori.

Vezi și

Mama care si-a omorat pruncul a fost ajutata de una dintre angajatele spitalului, pentru ca pe sectie se intra doar cu cartela magnetica.

Imaginea macabra le-a infiorat pe cele care au gasit pruncul in iarba. Infasurat intr-o punga, ca un gunoi oarecare. Bebelusul a fost Sfasiat de caini.

Un film macabru care a nascut zeci de ipoteze. Primul scenariu avansat de anchetatori a devenit acum o certitudine, dupa ce s-au facut probele ADN. Placenta mamei a fost gasita in canalizare.

Bebelusul a fost bagat intr-o punga dintr-un cos de gunoi din aceeasi toaleta. Apoi cea care i-a dat viata a incercat sa stearga urmele si sa scape de el. Achetatorii vor sa afle cum a reusit femeia sa intre in spital avand in vedere ca pe sectie nu intra nimeni fara cartela magnetica.

Dupa ce asistentele au fost supuse unor controale ginecologice care au aratat ca niciuna nu a nascut de curand, se vorbeste acum despre complicitate.

Procurorii au reluat audierile. Au chemat pacientii care erau internati in ziua respectiva. La Parchet au fost prezente sapte angajate ale spitalului, asistente si infirmiere.

Daca va fi gasita, mama criminala va fi cercetata pentru pruncucidere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Bebelusul gasit mort in curtea spitalului din Targu Carbunesti a fost nascut in toaleta