Antena Meniu Search
x

Peste 1.000 de morți din cauza noului coronavirus, în SUA. 68.000 de persoane infectate

Peste 1.000 de decese cauzate de noul coronavirus au fost confirmate în Statele Unite ale Americii, a anunțat Universitatea Johns Hopkins, citată de New York Post.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 26.03.2020, 09:55

Peste 1.000 de morți din cauza noului coronavirus, în SUA
Morgă ridicată în curtea unui spital din Manhattan, New York, în anticiparea creșterii numărului de decese - Profimedia Images

Peste 1.000 de decese cauzate de noul coronavirus au fost confirmate în Statele Unite ale Americii, a anunțat Universitatea Johns Hopkins, citată de New York Post.

Până la acest moment în SUA s-au înregistrat 1.031 de morți, în creștere cu 827 față de ziua precedentă.

Numărul infectărilor a ajuns la 68.572, ceea ce plasează Statele Unite pe locul trei în topul țărilor afectate de Covid-19, după China și Italia.

Metropola New York a fost cea mai afectată de noua epidemie, până miercuri fiind confirmate 33.000 de cazuri. Pe 25 martie, într-un interval de doar opt ore, au fost înregistrate 81 de decese, ridicând numărul morților la 280.

New York City a adoptat, în cursul zilei de ieri, noi măsuri agresive de combatere a extinderii coronavirusului, care includ închideri de străzi şi interzicerea jocurilor sportive de echipă în parcurile publice, transmite Reuters.

În timp ce autoritățile din New York se luptă să ţină sub control epidemia de Covid-19, impactul acesteia începe să se facă simţit tot mai puternic şi în afara unor zone fierbinţi care includ statele California şi Washington.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Peste 1.000 de morți din cauza noului coronavirus, în SUA. 68.000 de persoane infectate