Antena Meniu Search
x

Bilanţul tragediei din clubul Colectiv a crescut la 56 de morţi

Incendiul din clubul "Colectiv", din 30 octombrie, continuă să ia vieţi. Numărul celor morţi a ajuns la 56

Incendiul din clubul "Colectiv", din 30 octombrie, continuă să ia vieţi. Numărul celor morţi a ajuns la 56

UPDATE LUNI O altă persoană rănită în incendiul din Colectiv a murit, fiind a 56-a persoană decedată în urma incendiului din 30 octombrie

În spitalele din Capitală mai sunt în acest moment internate 56 dintre victimele de la Colectiv, dintre care 13 sunt tot în stare critică, a anunţat Ministerul Sănătăţii.

_____________________________________________________

UPDATE 14:00 Bilanţul tragediei din clubul Colectiv a crescut la 55 de morţi. Înca o tânără, internată la un spital din Germania, Loredana Darescu, a murit astăzi.

În spitalele din Capitală mai sunt în acest moment internate 62 dintre victimele de la Colectiv, dintre care 14 sunt tot în stare critică, a anunţat Ministerul Sănătăţii. Cinci tineri au fost externaţi în ultimele două zile. Este vorba despre un pacient de la Spitalul "Sf. Ioan", doi de la "Sfântul Pantelimon", şi doi de la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti.

Unul dintre pacienţii de la Spitalul de Arşi care nu a fost niciodată în stare gravă va fi transferat în străinătate. Deocamdată nu se ştie exact în ce clinică.

Până acum, 37 de răniţi au fost transportaţi spre unităţi sanitare din străinătate, însă opt au decedat, trei în Marea Britanie, unul în Israel, doi în Olanda, unul în drum spre Elveţia şi unul în Franţa.

Trupul lui Alex Pascu, basistul trupei care concerta in Colectiv in noaptea dramei, va ajunge asta seara în ţară, la IML.

VINERI

____________________________________

UPDATE 16:00 Bilanţul tragediei din clubul Colectiv continuă să crească, numărul morţilor ajungând la 54, după ce Istrate Claudiu a decedat la Spitalul Bagdasar. Tânărul avea 22 de ani.

În urma incendiului din 30 octombrie, la clubul Colectiv au decedat 26 de persoane, iar pe drum spre spital a mai murit o persoană. În 12 zile de la tragedie au decedat alte 27 de persoane, numărul victimelor ajungând, joi, la 54.

UPDATE 08:00 Bilanţul tragediei din clubul Colectiv continuă să crească, numărul morţilor ajungând la 53, după ce, în cursul nopţii, alţi doi răniţi internaţi la Floreasca au pierdut lupta cu viaţa.

Potrivit unor surse medicale citate de Mediafax, printre cei doi pacienţi de la Floreasca decedaţi în cursul nopţii este Mădălina Strugaru, prietena solistului Goodbye to Gravity, Andrei Găluţ.

JOI

__________________________________________

UPDATE 22:00 Alexandru Pascu, basistul trupei Goodbye to Gravity, rănit în incendiul din clubul Colectiv, a murit, miercuri, în ziua în care a fost transferat în Franţa de la Spitalul Floreasca din Capitală. Alex era fiul fostei mare scrimere Ana Pascu.

Alexandru Pascu fusese transferat, miercuri, de la Spitalul Floreasca din Capitală la o unitate sanitară din Franţa. El a murit însă pe aeroport, la Paris, unde aeronava a aterizat înainte de ora 19.30.

În urma incendiului din clubul Colectiv, Alexandru Pascu (33 de ani), fiul Anei Pascu, vicepreşedinte al Federaţiei Internaţionale de Scrimă şi preşedinte de onoare al Federaţiei Române de Scrimă, a fost internat, în stare gravă, la Spitalul de Urgenţă Floreasca.

Familia lui Alexandru Pascu a vrut şi săptămâna trecută să îl transfere într-un spital din Germania, însă starea acestuia s-a înrăutăţit şi exista riscul să apară complicaţii în timpul transportului. Miercuri s-a stabilit ca acesta să fie transferat la un spital din Franţa.

_____________________________________________

UPDATE 8:10 Numărul morţilor a ajuns la 50, după ce o altă victimă, care se afla internată la o clinică din Marea Britanie, a decedat în această dimineaţă.

Persoana decedată, este Vlăduţ Roberto Andy. El a murit într-un spital din Chelmsford din Marea Britanie.

_______________________________________________

MARŢI!

UPDATE 23:30 Încă o victimă a incendiului și-a pierdut viața în seara aceasta. Numărul crește din ce în ce mai mult. bilanțul tragediei a ajuns la 49.  de morți.

CITEŞTE ŞI Elena Niţu, victima cu numărul 49, s-a stins într-un spital din Liverpool! Avea doar 18 ani

UPDATE 9:10 Unul dintre răniţii în incendiul din clubul Colectiv a murit marţi, într-un spital din Marea Britanie, unde fusese transferat recent, numărul celor care şi-au pierdut viaţa în tragedie ajungând la 48.

Persoana care a decedat era printre cele nouă transferate, duminică noapte, în spitale din Marea Britanie, aceasta fiind internată în Birmingham.

Tudor Golu, ultimul decedat dintre răniţii în incendiul din clubul Colectiv, era chitaristul formaţiei Axial Lead, artist grafic, animator 2D şi 3D şi cel care a făcut videoclipul melodiei "The day we die", al trupei Goodgye to Gravity.

_______________________________________________

LUNI!

UPDATE 19:50 Bilanţul victimelor din clubul Colectiv creşte. În această seară, încă o victimă, un bărbat, s-a stins, la Spitalul de Arsi. Numărul morţilor în incendiu se ridică astfel la 47.

UPDATE 10:50 Încă o persoană a murit în urma incendiului din Club Colectiv. Este vorba despre jurnalistaTeodora Maftei. Aceasta era internată într-un spital din Israel.

A fost un weekend negru pentru victimele tragediei naţionale din clubul Colectiv. În doar două zile, 13 persoane rănite în incendiu au încetat din viaţă. 10 dintre ele în spitalele din Bucureşti şi alte 3 în timpul transferurilor la spitale din străinătate.

Bilanţul a ajuns acum la 46 de morţi.

______________________________________

DUMINICĂ!

UPDATE 18:00 Unul dintre răniţii care se pregătea pentru plecarea în Elveţia a intrat în stop-cardio respirator şi a murit, conform directorului medical al Spitalului de Arşi, Cristian Niţescu.

Medicii l-au resuscitat zeci de minute, dar nu l-au mai putut salva. Bilanţul creşte la 45 de decese.

UPDATE 10:40 O altă victimă din Clubul Colectiv şi-a pierdut viaţa la Spitalul de Arşi din Capitală, astfel că numărul persoanelor decedate a ajuns la 44.

Persoana rănită în urma incendiului din Clubul Colectiv a murit în noapte de sâmbătă spre duminică, conform unor surse medicale. Este vorba despre Dan Matei Alexandru.

________________________________________

Cele două decese au fost confirmate de șeful secției de chirurgie plastică și reparatorie a spitalului, Ioan Lascăr.

"Ambii erau în stare critică. Este vorba de un cetățean turc (Ayberk Manci) și de o femeie (Alexandra Rădulescu, 26 de ani). Ei au pierdut lupta cu viața în această dimineață cu toate eforturile făcute de medici și personalul medical", a spus profesorul Lascăr.

Potrivit acestuia, la Spitalul Floreasca mai sunt internați doi pacienți în stare critică, precum și alți pacienți în stare gravă.

Ioan Lascăr a explicat că gravitatea cazurilor este dată în special de arsurile de căi aeriene și de substanțele toxice inhalate în incendiul din Colectiv.

"La noi, au sosit 56 de răniți, în noaptea accidentului, am oprit 14, în starea cea mai gravă, restul fiind distribuiți la celelalte spitale", a mai arătat Lascăr.

În cursul zilei de sâmbătă, nouă persoane rănite în incendiul din Colectiv au decedat, șapte la spitale din București, iar două, în Olanda.

ACEASTA ESTE LISTA CU PERSOANELE DECEDATE:

1.Ruşitaru Ștefan

2.Hamed Ştefan

3.Ioniţă Cătălina

4.Simion Alexandru

5.Epure Anda Ioana

6.Vulc Maria

7.Florea Valentina

8.Opriţa Carmen Irina

9.Matei Gabriel

10.Palada Radu

11.Nelu Tilie

12.Ţelea Vlad

13.Enache Diana

14.Baldovin Nicoleta

15.Tripa Ioan

16.Georgescu Paul Alexandru

17.Rugină Adrian

18.Ignat Constantin

19.Laurenţiu Varlam

20.Alexandru Mihai

21.Ion Maria

22.Fieraru Valentin

23.Vieru Mihaela

24.Buca Petre Andrei

25.Petre Claudiu

26.Stan Simona Livia

27.Tănăsoiu Monica

28. Gheorghe Liliana

29. Voicu Mimi

30. Matache Alexandra

31. Persoana neidentificată

32. Chiriac Andreea

33. Daniel Ciobanu

34. Ionuţ Popescu

35. Ionuţ Maior

36.Tullia Ciotola

37. Alexandru Chelba

38. Florin Cristian Popescu

39. Adrian Popa

40. Mavi Sterian

41. Elena Toader

42. Alexandra Rădulescu

43. Ayberk Manci

44. Dan Matei Alexandru

45. Bogdan Enache

46. Teodora Maftei

47. Liviu Zaharescu

48. Tudor Golu

49. Elena Niţu

50. Vlăduţ Roberto Andy

51. Alexandru Pascu

52. Alexandru Aliman

53. Mădălina Strugaru

54. Claudiu Istrate

55. Loredana Darescu

56. Ioana Victoria Geambaşu

DUMNEZEU SĂ ÎI ODIHNEASCĂ ÎN PACE!

CITEŞTE ŞI Au mai murit NOUĂ persoane! Noul bilanţ "COLECTIV": 41 de morţi

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Bilanţul tragediei din clubul Colectiv a crescut la 56 de morţi