Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Blonda din Argeş, considerată de procurori pericol public când bea, loveşte din nou

Tânăra blondă din Albota, Argeş, celebră pentru isprăvile sale la beţie, se întoarce în atenţia anchetatorilor.

de Redactia Observator

la 08.01.2018 , 22:00

Tânăra blondă din Albota, Argeş, celebră pentru isprăvile sale la beţie, se întoarce în atenţia anchetatorilor. A fost filmată într-un bar, deşi magistraţii i-au interzis să mai frecventeze astfel de locuri în care se consumă alcool. Tânăra susţine acum că a mers la dezalcoolizare. Trebuie să dovedească în instanţă că s-a schimbat, pentru a nu fi condamnată din nou. Vara trecută a furat o maşină de pe autostradă. 

- Nu sunt prima care bea, care se distrează, sau care iese în cluburi.

Însă, în cazul ei, procurorii spun că alcoolul o transformă în pericol public. De aceea, i-au interzis să se aprope de localuri unde se consumă alcool. 

Vezi și

Este cercetată sub control judiciar, iar acum ar putea să ajungă în arest, dacă se va dovedi că a încălcat interdicţiile date de magistraţi. Ar fi fost imediat după Crăciun, când tânăra a fost filmată într-un pub din centrul Piteştiului. Iar imaginile nu o avantajează. 

Pe acelaşi subiect

Este aceeaşi care, în august anul trecut, a furat maşina unui bărbat care o luase la ocazie, pe autostradă. Băuse peste măsură şi a fost prinsă de poliţişti abia după ce a rămas fără combustibil. Acum povesteşte că şi-a învăţat lecţia. 

- După ce am ieşit de la dezalcolizare, nu m-am apropiat de alcool. Am respectat ce mi-a prescris doctorul, eu am în continuare tratament.

Poliţiştii au primit trei sesizări în care erau anunţaţi că "blonda din Albota" a încălcat controlul judiciar. Nu doar că s-a apropiat de baruri, dar a părăsit şi localitatea fără să anunte.  

Tânăra se cunoaşte bine cu poliţiştii. În 2016, a fost acuzată că a furat şi un taxi, iar în 2009, a fost condamnată la trei ani de închisoare cu suspendare după ce a ucis pe trecerea de pietoni o bătrână.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Ştiri sociale » Blonda din Argeş, considerată de procurori pericol public când bea, loveşte din nou