Antena Meniu Search
x

Bogaţii Europei sunt la Balc. Împușcă mistreți și discută afaceri

Bogaţii Europei iau în cătarea armei mistreţii din Balc. A început celebra partidă de vânătoare organizată de Ion Ţiriac. Invitaţii săi de seamă au ajuns încă de ieri pe domeniul din Balc.

Vezi și

Pe domeniul de 150 de hectare deţinut de Ion Ţiriac în judeţul Bihor au făcut cărare maşinile de lux în care erau bogaţii Europei.

De 10 ani încoace, în spatele acestor porti, magnatii Europei vin şi discută despre afaceri, se distrează şi împuşcă mistreţi. Cel mai important este faptul că ei leagă noi planuri de afaceri.

Prinţul Dimitrie Sturdza împuşcă mistreţi de domeniul de la Balc de mai mulţi ani. O va face şi anul acesta.

Este o treabă foarte bună ce face domnul Ţiriac aici. Nu spun de vânătoare, dar că aduce toţi oamenii importanţi în România/care/ foarte multi dintre ei au investit zeci de milioane in tara noastră şi care au făcut locuri de muncă, spune Majestatea Sa.

Oameni importanţi care au şansa să vadă o altă faţă a României. Una mai frumoasă decât cea pe care o prezintă jurnaliştii străini.

Cu imaginea deplorabilă pe care o avem , dar deplorabilă pe care o avem în Occident, este foarte bine să se ducă băieţi din ăştia înapoi şi să spună: "Uite, în România nu e chiar aşa de rău" şi că "există fete foarte frumoase", adaugă prințul.

Deocamdată nu s-a tras niciun foc de armă pe domeniul lui Ion Ţiriac. Abia în dimineaţa asta vânătorii vor suna din corn.

Vor fi două goane! La fel ca-n anii trecuţi animalele vor fi adus în bătaia puştii de zeci de localnici, gonaci cu experienţă.

Bogaţii Europei nu vor lăsa nimic să le strice partida de vânătoare. Nici măcar vremea.

Partida de vânătoare se va încheia mâine, cu încă o goană.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Bogaţii Europei sunt la Balc. Împușcă mistreți și discută afaceri