Antena Meniu Search
x

Bolnavii din judeţul Vrancea au primit ajutor pe calea aerului

Prizonieri între zidurile albe, bolnavii din judeţul Vrancea au primit ajutor pe calea aerului. Doar un elicopter al Ministerului de Interne a reuşit să ajungă la oameni, după ce mai multe şenilate şi ambulanţe au fost oprite de zăpezi.

Vezi și

Un copil de numai 5 luni cu febră, dar şi o gravidă cu sarcina ajunsă la termen, au fost aduşi în ultima clipă la spital.

Salvatorii l-au ridicat pe acest bolnav din pat şi l-au dus pe braţe până la aparatul de zbor. Nu a fost singurul care nu se mai putea sprijini pe propriile picioare. Şapte oameni cu nevoie urgentă de dializă au aşteptat ajutor.

Pacienţii au fost adunaţi din 5 localităţi izolate. Pe câţiva i-au preluat echipajele de medici care au reuşit să ajungă în comuna Dumbrăveni. Ceilalţi au rămas în elicopterul Ministerului de Interne care i-a transportat la Spitalul Judeţean din Focşani.

Medicii s-au grăbit să-l consulte pe un copil de numai 5 luni cu temperatură mare.

În stare critică se afla şi o femeie care aştepta să nască din moment în moment.

La finalul operaţiunii întregul echipaj de pe elicopter a respirat uşurat.

În judeţul Vrancea a fost instituită starea de alertă. În funcţie de cum va evolua vremea, autorităţile rămân pregătite să intervină cu toate mijloacele în ajutorul oamenilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Bolnavii din judeţul Vrancea au primit ajutor pe calea aerului