Antena Meniu Search
x

Bonele de vacanta, tot mai cautate

Bonele au devenit nelipsite. Au grija de copil nu numai acasa, atunci cand parintele este este la locul de munca, ci si in vacanta.

Vezi și

Si nu este o fita, ci o necesitate. O spun tot mai multi parinti care au experimentat vacanta impreuna cu bona. Iar daca nu aveti o bona de acasa, hotelurile le pun la dispozitie.

Bonele au devenit membrul de baza a sute de familii din Romania.

Ioana si-a descoperit vocatia de bona si, de jumatate de an, ii dedica Sophiei, zilnic, in jur de opt ore: “Am mai avut grija de nepotei si am vazut ca, odata cu varsta am devenit foarte rabdatoare si fac cu mare interes lucrul acesta. Mi-am descoperit o a doua vocatie”.

Iar atunci cand dai de persoana potrivita, cu greu iti vine sa te mai desparti de ea. Nici macar in perioada vacantei, mai ales ca ai si tu.timp de relaxare.

“Initial ne-am propus sa mergem doar noi cu ea la mare, iar cand faceam bagajele ne-am dat seama ca facem eforturi foarte mari ca sa pastram rutina fetei, cat mai aproape de cea de-a casa si lucrul cel mai important, respectiuv bona, lipsea din peisaj”, spune Ioana Macoveiciuc, o mama care apeleaza la serviciile bonei si in vacanta.

Au platit bonei toate cheltuielile: cazare, transport si masa. Pentru unii pare o cheltuiala in plus, insa pentru ei a fost solutia salvatoare. De banii dati, Ioana a capatat ore neasteptate de relaxare doar cu sotul.

In functie de hotel, bonele de vacanta pot fi inchiriate cu preturi intre cinci si 20 de euro pe ora. Asta si in functie de serviciile pe care le alegi. Daca vii cu bona de acasa, la tariful deja stabilit, se adauga cazarea si masa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Bonele de vacanta, tot mai cautate