Antena Meniu Search
x

Bone pentru animale, afacere de succes

Plecăm în vacanţă, dar ce facem cu prietenii necuvântători pe care nu îi putem lua cu noi când plecăm de acasă? Vorbim despre şerpi, șopârle, găini, dar şi despre pisici sau chiar căței atunci când pensiunile nu acceptă prezenţa acestora.

de Redactia Observator

la 04.09.2020, 17:52

Vezi și
  • Proprietarii plătesc 60 de lei pentru pisici şi 80 lei pentru câini.
  • Pentru şopârle tot 60 lei pe ședință plătesc proprietarii.

Soluţia există, evident, şi se numeşte: petsitter, adică bona de animale. O ocupaţie din ce în ce mai profitabilă care se dovedeşte utilă şi atunci când stăpânii se îmbolnăvesc sau trebuie să stea în izolare.

Dacă unele afaceri au mers mai greu în timpul pandemiei şi după ridicarea restricţiilor, sitterii de animale au avut un adevărat succes. Sunt zile în care au şi 4 clienţi pe zi.

Florin şi Diana sunt doi tineri din Timişoara care s-au hotărât să fie bone pentru necuvântătoare, iar vara aceasta au fost chemaţi să aibă grijă de zeci de căţei, pisici, găini şi …o șopârlă.

Tegu este un adevărat membru al familiei, este iubit şi îngrijit de stăpânii lui. Pentru că este un animal de companie mai puţin obişnuit, atunci când aceştia pleacă de acasă, nu au în grija cui să-l lase. Este scos în parc, plimbat şi răsfăţat la fel ca orice alt animal de companie.

Florin Chindia – petsitter: Tegu este ca o pisică fără blană, de fapt. E foarte relaxat, prietenos. Nu e foarte greu. Chiar e o plăcere.

Florin şi Diana primesc săptamânal zeci de solicitări pentru a avea grijă de animalele de companie. Pe lângă cele exotice, cei doi plimbă căţei şi au grijă de pisici.

Florin Chindia – petsitter: Le dăm de mancare, apă…să nu se plictisească. Cu Tess a fost dragoste la prima vedere, cum ne-am văzut, ne-am plăcut. Ea e deja dresată, are stăpâni iubitori şi e un superb ciobănesc german.

Proprietar câine: Atunci cand n-ai cu cine să-ţi laşi caţelul, Florin e un om pasionat de ceea ce face. Are grijă de ei, prietenul animalelor, în primul rând.

Şi Diana este prietena patrupedelor. Ea preferă în schimb pisicile.

Diana Ghisman, petsitter: Din punctul meu de vedere nu este greu, pentru că oricum facem o vizită în prealabil în care cunoaştem animăluţul şi aflăm ce obiceiuri are. 

Pentru grija şi afecţiunea oferite animalelor de companie, proprietarii plătesc 60 de lei pentru pisici şi 80 lei pentru câini, iar pentru şopârle tot 60 lei pe ședință.

Bonele pentru animale spun că îşi oferă serviciile şi celor care din cauza COVID sau altor probleme de sănătate nu pot avea grijă de animalele de companie. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri sociale » Bone pentru animale, afacere de succes