Zeci de braşoveni, în întuneric din cauza dezvoltatorului imobiliar
Zeci de oameni dintr-un complex rezidenţial din Braşov s-au trezit în beznă, chiar dacă şi-au plătit în fiecare lună cheltuielile! Problema însă a apărut din cauză că au dat banii unei angajate a dezvoltatorului. Abia după ce le-a fost tăiat curentul, locatarii au aflat că facturile sunt neplătite.
Zeci de oameni dintr-un complex rezidenţial din Braşov s-au trezit în beznă, chiar dacă şi-au plătit în fiecare lună cheltuielile! Problema însă a apărut din cauză că au dat banii unei angajate a dezvoltatorului. Şi abia după ce le-a fost tăiat curentul, locatarii au aflat că facturile sunt neplătite din ianuarie şi au o datorie totală de 27 de mii de lei.
Oamenii s-au strâns să găsească o soluţie după ce toate apartamentele din opt blocuri au rămas fără curent electric.
Braşovenii afectaţi au de plătit o datorie de 27.000 lei
Dacă nu plătesc urgent restanţa de 27 de mii de lei rămân debranşaţi, a fost răspunsul primit de la compania de energie electrică. Aşa că trebuie să scoată, fiecare de unde poate, 300 de lei.
- Un mort și 5 răniți într-un accident grav, în Brașov. Un microbuz și o mașină s-au ciocnit frontal pe DN 13
- Cinci dintre agresorii care l-au ucis în bătaie pe Marian, reținuți. Rudele fostei soții l-au lovit cu toporul...
- A început recensământul naţional al berzelor, cu o aplicaţie pentru smartphone: "Ne-am bucurat, scăpăm de frig"
- Singurul hotel din România inclus pe lista TIME a celor mai spectaculoase locuri din lume în 2025
- Tragedie cu doi morți pe DN1, în Brașov. Un microbuz și o Skoda s-au făcut praf între Olteț și Sâmbăta de...
De patru ani, de când stau acolo, oamenii sunt racordaţi la sistemul de electricitate printr-o dispoziţie de şantier, iar pe tot complexul se emitea o singură factură. Oamenii dădeau câte 50 de lei lunar pentru fiecare apartament.
Dezvoltatorul spune că a depus cerere de un an de zile pentru instalarea contoarelor, dar încă nu a primit aviz favorabil.
Flavius Marcu, dezvoltatorul imobiliar, are o altă versiune şi spune că "nu s-au încasat banii pentru toate facturile. S-a încasat o parte din bani. Li s-a spus acest lucru locatarilor şi oamenii au sărit în capul fetei de au făcut-o să-şi închidă telefonul".
Locatarii se gândesc să-l dea în judecată pe dezvoltator. Mai ales că, spun ei, au mai avut şi alte probleme.
Ridicarea blocurilor a început în 2014. Cei care au cumpărat apartamentele au plătit cu banii jos. Până acum, 75 de familii s-au mutat în imobile. Alte 15 însă nu au apucat, pentru că nu toate lucrările au fost finalizate.
Înapoi la HomepagePuteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰