Antena Meniu Search
x

Brasovenii au umplut spatiile amenajate pentru gratare

Fie ploaie, fie vant, romanii nu renunta la pasiunea lor preferata de la sfarsit de saptamana - gratarul. Au demonstrat-o sutele de brasoveni care au umplut spatiile special amenajate pentru incingerea carbunilor

Vezi și

Chiar daca vremea nu a fost deloc prietenoasa, familia lui David a continuat petrecerea. Au iesit la iarba verde pentru ca mezinul sa-si serbeze ziua de nastere si nu au lasat vijelia sa le strice planurile. La fel ca ei si alte cateva zeci de oameni pe care ploaia nu i-a clintit.

Caserolele au fost pline cu mici, ceafa de porc, aripioare de pui sau carnaciori, iar vinul si berea s-au baut din sticle mari. Pentru ca picaturile de ploaie sa nu stinga jarul, oamenii si-au scos din masini umbrelele de ploaie sau de soare, de care au gasit.

Pentru cei care nu se impaca deloc bine cu o astfel de vreme ploioasa si mohorata, exista destule alternative de petrecere a timpului liber. Spre exemplu, sedintele de squash.

Iubitorii de senzatii tari pot alege sa traga cu arma. In interior. La Brasov exista singurul astfel de poligon din centrul tarii. Trasul cu arma poate deveni destul de repede un hobby, fiind o modalitate foarte buna de eliberare de stres, relaxare si distractie. Nu este nici chiar atat de scump. Pretul maxim al unei sedinte de tragere in poligon este de 200 de lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Brasovenii au umplut spatiile amenajate pentru gratare