Antena Meniu Search
x

Bucureștenii din Sectorul 5 stau în genunchi ca să îşi plătească taxele, în Sectorul 5

Celebrul Dorel, meşterul care o dă mereu în bară, pare să fi trecut şi pe la Primăria Sectorului 5. Aşa se explică de ce oamenii sunt obligaţi să îngenuncheze.

Vezi și

Celebrul Dorel, meşterul care o dă mereu în bară, pare să fi trecut şi pe la Primăria Sectorului 5. Aşa se explică de ce oamenii sunt obligaţi să îngenuncheze, la propriu, în faţa ghişeelor, construite la nivelul buzunarului. Ca să poată vorbi cu angajaţii, oamenii fac genuflexiuni, iar scenele tragi-comice fac înconjurul internetului.

Sunt imaginile care au şocat internetul. În doar câteva ore, mii de persoane s-au declarat uimite că un contribuabil din Sectorul 5 e cocoşat de două ori. Prima oară financiar, a doua oară fizic. "Aşa arată ghişeul din sectorul 5 care iesteee! Ni se cere să stăm civilizat ca la bancă! Să te ia râsu', plânsu' sau ce? Măcar să îi facem vedete!"

Reporterii Observator au vrut să vadă ghişeul cu ochii lor. Lucrurile nu arată bine de la aproape doi metri înălţime. Pentru oricine are mai mult de un metru şi jumătate, ghişeul cu numărul 12 pare inabordabil. Asta dacă nu cumva contribuabilul este dispus să stea în genunchi

Nu am găsit doritori, doar oameni care se închină în faţa minunii din Sectorul 5 al Capitalei.

În mod normal, ghişeul trebuia să aibă montate microfoane, care să uşureze dialogul, iar prin fantă să se predea doar bani şi documente. După scandal, oficialii l-au închis cu totul. Însă nici la celălalt ghişeu deschis, situaţia nu e diferită. Microfon există, dar nu funcţionează. 

Până acum, oficialii de la Primăria Sectorului 5 nu au comentat situaţia. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Bucureștenii din Sectorul 5 stau în genunchi ca să îşi plătească taxele, în Sectorul 5