Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Bucurie de Crăciun, pentru mii de copii sărmani

Crăciunul chiar are ceva magic. Au simţit asta sute de copii nevoiaşi din Harghita şi Vaslui, care au primit daruri din partea preoţilor şi voluntarilor. Ajutoarele lui Moş Crăciun au trecut direct pe la casele copiilor, dăruindu-le îmbrăcăminte, dulciuri şi multe zâmbete.

de Redactia Observator

la 23.12.2020 , 02:57

Moş Crăciun a ajuns deja la copiii nevoiaşi din judeţul Vaslui. Ajutoare i-au fost mai mulţi preoţi în funte cu episcopul Huşilor care au bătut din poartă în poarta şi le-au adus familiilor sărmane cadouri şi multă bucurie în suflete.

Pe lângă dulciuri şi jucării, copiii au primit ghetuţe şi haine groase de iarnă. Iar efortul preoţilor, care au mers prin ploaie şi noroaie pentru a le aduce daruri, a fost răsplătit cu zâmbete şi bucurie.

Ignatie Trif - Episcopul Huşilor: Dacă in anii precendeti incercam sa ii aducem pe copilasi in curtea episcopiei, ca impreuna sa ne bucuram de aceasta atmosfera deosebita si speciala pe care o emana sarbatorile de iarna, in anul acesta am incercat sa ne adaptama, fiind in vreme de pandemie, mergand acasa noi la copilasi.

Vezi și

Preoţii şi-au propus ca în decurs de două săptămâni să ajungă la peste 3000 de copii din judeţul Vaslui. 

Moş Crăciun a ajuns şi la copiii din satele izolate din sudul judeţului Harghita. Anul acesta, cadourile nu au fost aduse cu sania, ci cu ajutorul unui convoi de peste 35 de maşini de teren. 

Ravasz Istvan - voluntar: Suntem un grup de off-roadisti care ne place foarte mult sa umblam prin natura. Ne-am inteles ca in fiecare an, in jurul Craciunului sa facem o actiune caritativa.

Este al 14-lea an în care membrii clubului de off road din Odorheiu Secuiesc organizează astfel de acţiuni în preajma Crăciunului.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Ştiri sociale » Bucurie de Crăciun, pentru mii de copii sărmani