Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Primăria Capitalei are cu 41% mai mulţi bani față de anul trecut şi vrea să investească serios în infrastructură

Primăria Capitalei are cu 41% mai mulţi bani față de anul trecut şi vrea să investească serios în infrastructură.

de Redactia Observator

la 21.02.2018 , 21:03

Primăria Capitalei are cu 41% mai mulţi bani față de anul trecut şi vrea să investească serios în infrastructură. Speră astfel să reducă cea mai mare problemă a bucureştenilor: traficul. Zece milioane de euro vor primi bisericile şi o sumă de zece ori mai mare va merge către spitale.

Peste un miliard de euro pune la bătaie Primăria Capitalei pentru anul 2018, bani care ar trebui să le facă viaţa mai uşoară bucureştenilor. Cei mai mulţi se duc în infrastructură: Peste 231 de milioane de euro. 

Cu 56 de milioane de euro, Primaria Capitalei promite sa imbunatateasca traficul rutier. Mai exact, banii vor fi folositi in semafoare inteligente, dar si in sistemul de management al traficului. 

Vezi și

Pentru construcţia pasajului Prelungirea Ghencea- Domnești, s-au alocat numai 10.000 de lei, dintr-un necesar de 506 milioane.

Planuri - pe bani mulţi - se fac şi pentru reţelele de apă şi canalizare, care în prezent, la o ploaie mai serioasă, cedează. 

Un buget dublu faţă de anii precedenţi a fost alocat pentru modernizarea celor 19 spitale din subordinea Primăriei. 111 milioane de euro. Tot din aceşti bani ar urma să se construiască şi controversatul spital Metropolitan, din nordul Capitalei. Nici bisericile nu au lăsate în voia Domnului.. 

Zece milioane de euro va da primaria capitalei de la bugetul local / pt culte. banii vor ajunge la 156 de biserici. e drept ca cei mai multi catre catedrala mantuirii neamului.. mai exact 15 milioane de lei. 

Cultura ne costă de aproape 8 ori mai mult. Peste 76 milioane de euro a alocat Primăria pentru teatre şi muzee. 

Surse din administraţia locală susţin că proiectul bugetului va suferi modificări. Iar toate acestea vor fi votate mâine, în şedinţa de Consiliu general al Capitalei. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » Primăria Capitalei are cu 41% mai mulţi bani față de anul trecut şi vrea să investească serios în infrastructură