Antena Meniu Search
x

Un bulgar şi un turc prinşi la intrarea în ţară cu marfă contrafăcută de 365.000 de lei

Ziua de sâmbătă a fost una extrem de plină, atât pentru poliţiştii de frontieră din Calafat, cât şi pentru poliţiştii de frontieră din Giurgiu.

de Redactia Observator

la 22.09.2019, 11:30

Întreaga marfă contrafăcută a fost confiscată
Bulgarul şi turcul intenţionau să introducă în ţară parfumuri şi haine contrafăcute - Poliţia de Frontieră

Ziua de sâmbătă a fost una extrem de plină, atât pentru poliţiştii de frontieră din Calafat, cât şi pentru poliţiştii de frontieră din Giurgiu.

Poliţiştii de frontieră din Calafat au prins un bulgar de 22 de ani care încerca să introducă din Bulgaria în România un microbuz plin cu textile şi cosmetice.

Marfă contrafăcută, în valoare de 365.000 de lei, a fost confiscată

Marfa era destinată pentru Marea Britanie, însă poliţiştii de frontieră români au descoperit, la un control amănunţit, 1.300 de parfumuri susceptibile a fi contrafăcute.

Cetăţeanul bulgar a precizat că este angajatul unei firme de curierat şi nu avea cunoştinţă despre conţinutul coletelor.

Poliţiştii de frontieră din Giurgiu au prins, în schimb, un cetăţean turc care intenţiona să introducă în ţară 590 articole textile susceptibile a fi contrafăcute.

Cetăţeanul turc intenţiona să introducă marfa în România la bordul unui autocar şi a recunoscut că avea de gând să o comercializeze, deşi nu deţinea documentele necesare.

Întreaga marfă din ambele cazuri, evaluată la 365.000 de lei, a fost confiscată de autorităţi pentru continuarea cercetărilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Un bulgar şi un turc prinşi la intrarea în ţară cu marfă contrafăcută de 365.000 de lei