Antena Meniu Search
x

Bărbat și doi copii, loviți de o mașină într-un complex rezidențial. Șoferul a trecut cu mașina peste unul din copii, ca să prindă bariera ridicată (Video)

Un accident oribil a avut loc azi dimineață în complexul Confort City din București. Un șofer a dat cu mașina peste un bărbat și doi copii, chiar la ieșirea din complex. Atenție, imagini surprinse de camerele de supraveghere cu puternic impact emoțional.

Cornel Preda
de Cornel Preda

la 23.06.2020, 13:57

Accident intr-un complex din București Vezi și
  • Copilul de 6 ani a fost dus la Marie Curie și va fi operat
  • Martorii spun că șoferul s-a grăbit să prindă bariera ridicată pentru a fenta sistemul de plată

Șoferul nu a văzut că aceștia traversau strada și a virat la stânga peste ei.

Bărbatul a reușit să îl ferească pe copilul din imediata apropiere a mașinii, însă al doilea copil, în vârstă de 6 ani, a fost prins sub roțile mașinii.

Mașina a trecut peste copil și din primele declarații ale martorilor acesta ar fi avut toracele strivit și suspiciune de mână și clavicule rupte.

Copilul a fost dus la Spitalul Marie Curie, policontuzionat, în stare stabilă și va fi operat curând de un chirurg ortoped.

La scurt timp după accident, pe grupul de Facebook al locatarilor din complex a apărut un mesaj care oferă o explicaţie halucinantă asupra incidentului.

Se pare că șoferul s-ar fi grăbit să iasă din complex pentru a prinde bariera ridicată, totul pentru a fenta sistemul de plată și a economisi câțiva lei!

„Există în complex oameni care ies cu mașina în spatele altor mașini, ca să nu plătească o taxă de câțiva lei, pe care oricum îi folosim pentru investiții în complex.

Am încercat să reducem acest fenomen prin montarea de limitatoare de viteză la ieșire pe bariera din dreapta, însă și așa unii oameni insistă să facă acest gest stupid.

Astăzi, din cauză că nu a vrut să plătească o taxă de câțiva lei și a încercat să forțeze ieșirea la bariere, posesorul unei mașini nu tocmai ieftine a dat peste un locatar și doi copii”, spun locatarii.

Reacția poliției

În comuna Popești-Leordeni, pe Spaiul Unirii nr. 9, a avut loc un accident rutier, în care conducatorul  unui autoturism, pe fondul neasigurarii schimbării direcției de mers, ar fi acroșat 3 pietoni.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală gravă a unui bărbat și a unui minor aceștia fiind transportați la unitatea medicală pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul, fiind negativ.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii rutieri din Popești Leordeni, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Bărbat și doi copii, loviți de o mașină într-un complex rezidențial. Șoferul a trecut cu mașina peste unul din copii, ca să prindă bariera ridicată (Video)