Antena Meniu Search
x

Cabanierii pregătesc deja ofertele de iarnă pentru turişti

Un lucru este cert, proprietarii de pensiuni, hotelierii, toţi încearcă acelaşi lucru. Să recupereze la iarnă ce au pierdut în lunile cât au stat cu locaţiile închise. Cei din staţiunea Rânca, din judeţul Gorj, au început deja să contureze pachetele turistice pentru Crăciun şi Revelion. Şi promit să păstreze aceleaşi tarife de anul trecut aşa încât turiştii să îi aleagă pe ei.

Diana Speretoiu
de Diana Speretoiu

la 02.10.2020, 17:29

Vezi și
  • Cabanierii promit să păstreze aceleaşi preţuri ca anul trecut.
  • Tarifele vor porni de la 450 de lei de persoană pentru trei nopţi de cazare şi masă festivă.

Cabanier, în bucătărie: Pregătim zacusca pentru iarnă. Se pun gogoşarii la copt. După ce sunt copţi, facem şi cu ceapa puţin coaptă, şi cu vinetele care sunt deja băgate la cuptor.

Greu de refuzat asemenea oferte. Pe asta mizează şi ei. Cu un ochi pe numărul de infectări, şi cu altul pe câştigul redus din varp, proprietarii pensiunilor fac calcule pentru noul sezon

Ca să atragă cât mai mulţi turişti în zona montană, de sărbători, cabanierii promit să păstreze aceleaşi preţuri ca anul trecut. Tarifele vor porni de la 450 de lei de persoană pentru trei nopţi de cazare şi masă festivă.

Constantin Pănescu – cabanier: Masă festivă, cu formaţie, cu curcani la proţap, cu carne de la garniţă şi sărmăluţe şi aperitive tradiţionale. Masa de Revelion, sper să facem un carnaval a doua zi, la fel, cu curcani la proţap şi cu dj. Avem patru pârtii legate pentru mediu şi începători plus una pentru avansaţi.

Pregătiri sunt şi în restaurante sau la terase. De la preparate vânătoreşti, ciobăneşti sau mai sofisticate şi până la banalele dar delicioasele sărmăluţe cu mămăligă, bucătarii pregătesc lista de bunătăţi pentru sărbătorile de iarnă.

George Dinu – reprezentant restaurant: Am început, în perioada aceasta, să ne pregătim încet, încet. Pregătim produse tradiţionale, pastramă de oaie, tocan. Avem şi un bulz ciobănesc. Ne pregătim pentru sezonul aceasta de iarnă. Sperăm să fie cât mai mulţi turişti

O noapte de cazare în staţiunea Rânca porneşte de la 80 de lei şi ajunge la 150.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Cabanierii pregătesc deja ofertele de iarnă pentru turişti