Antena Meniu Search
x

Cadourile se aleg în funcţie de personalitate, ne învaţă specialiştii

A început goana după darurile de sărbători şi odată cu ea şi cea mai grea perioadă din an. În căutarea cadoului perfect, românii ajung să ofere lucruri banale sau neinspirate. Cel mai des, spun că greşesc din lipsă de timp sau din teama de a nu cheltui prea mulţi bani.

Vezi și

A început goana după darurile de sărbători şi odată cu ea şi cea mai grea perioadă din an. În căutarea cadoului perfect, românii ajung să ofere lucruri banale sau neinspirate. Cel mai des, spun că greşesc din lipsă de timp sau din teama de a nu cheltui prea mulţi bani. Există însă câteva sfaturi utile pentru ca prietenii sau membrii familiei să aibă parte de surprize plăcute sub brad.

Mai sunt 19 zile pana la Craciun, insa in toata aceasta perioada avem de facut cele mai grele alegeri cand vine vorba de cadourile pentru cei dragi. Ne dorim sa ii surprindem, asa ca recomandarea specialistilor este sa le facem cadouri in functie de pasiunile lor. 

Pentru asta, nu este nevoie să cheltuiţi o avere. Magazinele oferă clienţilor în această perioadă chiar varianta de a personaliza coşurile de sărbători, în funcţie de preferinţele celui care urmează să îl primească. 

Un pachet personalizat costă de la 80 de lei şi poate conţine 3 produse. 

Pentru prietenii pasionaţi de gătit, cadoul poate fi chiar unul inedit. 

Sare albastră din Persia, sare roşie din Hawaii sau chiar diamante de sare cu trufe. Preţul pentru un astfel de borcan începe de la 40 de lei. 

Pentru multe femei, cadoul ideal rămâne cutia cu bomboane. Însă şi aceasta trebuie să fie neapărat în tendinţele anului. 

Preţul unei cutii cu praline începe de la 35 de lei şi poate ajuge la 300 de lei. Variante sunt şi pentru cei care... au de toate. Nu veţi da greş niciodată cu o băutură fină. 

Anul acesta, românii vor cheltui, în medie, 730 de lei pentru cadourile de Crăciun, conform unui studiu. Peste 34% dintre cei care au participat la un sondaj recent, au mărturisit că îşi vor întreba direct apropiaţii ce îşi doresc de sărbători.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Cadourile se aleg în funcţie de personalitate, ne învaţă specialiştii