Antena Meniu Search
x

În Cluj există o cafenea special pentru mamele cu bebeluși foarte mici

Orice femeie care are un copil mic simte nevoia ca, din când în când, să poată ieşi în oraş, măcar pentru o oră! Însă, de cele mai multe ori, o cafea băută alături de prietena cea mai bună este un adevărat lux. Nu şi în Cluj-Napoca, acolo unde există un loc special pentru mamele de copii mici şi foarte mici.

de Redactia Observator

la 05.12.2019, 18:02

Vezi și

Orice femeie care are un copil mic simte nevoia ca, din când în când, să poată ieşi în oraş, măcar pentru o oră! Însă, de cele mai multe ori, o cafea băută alături de prietena cea mai bună este un adevărat lux. Nu şi în Cluj-Napoca, acolo unde există un loc special pentru mamele de copii mici şi foarte mici. Nu doar că acolo există un loc de joacă, dar a fost creat şi un spaţiu special în care se pot parca nişte cărucioare. Afacerea aparţine unor soţi care s-au confruntat cu problema localurilor în care copiii nu se numără printre clienţii favoriţi.

Cafeneaua din Cluj se adresează în primul rând părinţilor cu copii mici şi foarte mici, adică de la câteva luni la 5 ani. Sunt exact acei părinţi care nu se simt confortabil în localurile obişnuite.

De altfel, ideea investiţiei a venit tot din experienţa proprie. Előd şi Louise, proprietarii cafenelei, spun că au simţit lipsa unui astfel de loc atunci când copilul lor era foarte mic.

Deşi erau plecaţi în Elveţia atunci, au visat mereu că vor putea face un astfel de local acasă. Aşa că atunci când au avut oportunitatea, au profitat de ea.

Costurile au fost atât de mari pentru că toate materialele folosite pentru amenajarea cafenelei sunt sigure pentru copii şi fără substanţe chimice periculoase. În plus, jucăriile sunt făcute din materiale naturale, sunt sigure şi educative, aşa că locul este perfect pentru părinţii care vor să iasă în oraş fără a purta grija celui mic.

Cafeneaua este şi locul ideal pentru cei dornici să înveţe lucruri noi, asta pentru că în fiecare săptămână se ţin aici cursuri pe diverse teme de interes pentru părinți și copii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » În Cluj există o cafenea special pentru mamele cu bebeluși foarte mici