Antena Meniu Search
x

Și câinii merg la grădiniță! Tot mai mulţi români apelează la astfel de servicii

Când stăpânii sunt la serviciu, prietenii patrupezi merg la grădiniţă. Nu e o glumă, se întâmplă deja în România, în grădiniţele speciale pentru animale. Tot mai mulţi români proprietari de câini apelează la astfel de servicii, pentru care plătesc şi câte o mie de lei pe lună.

Vezi și

Când stăpânii sunt la serviciu, prietenii patrupezi merg la grădiniţă. Nu e o glumă, se întâmplă deja în România, în grădiniţele speciale pentru animale. Tot mai mulţi români proprietari de câini apelează la astfel de servicii, pentru care plătesc şi câte o mie de lei pe lună. Tariful include ore de dresaj, hrană şi plimbări.

Când se aude soneria, căţeii ştiu că un coleg nou tocmai a ajuns la grădiniţă. 

La ora 9, toţi elevii Tinei sunt gata să înceapă cursurile. Fiecare zi începe cu o lecţie de disciplină. 

Ca orice grădiniţă, şi cea pentru animale se adresează căţeilor aflaţi în primii ani de viaţă. Programul începe la şapte dimineaţa şi se poate întinde chiar şi pe 12 ore, în funcţie de dorinţele stăpânilor. Cât timp ei sunt la serviciu, patrupezii rămân pe mâini bune. 

TINA CSORIC, îngrijitor: De asemenea, vine în întâmpinarea nevoilior stăpânilor cu câini care au anxietate de separare, care intră în panică în momentul în care sunt lăsaţi singuri.

Pe lângă companie, căţeii primesc hrană şi afecţiune, au parte de plimbări lungi şi de ore de distracţie. Iar la final de zi, îşi reîntâlnesc stăpânii plini de energie. 

Pentru o zi de grădiniţă, proprietarii de câini trebuie să plătească 50 de lei, pentru fiecare animal. Asta înseamnă 1000 de lei pe lună, exceptând weekendurile. Un tarif similar grădiniţelor private pentru copii. 

Orice căţel nou înscris în program trebuie să aibă carnetul de sănătate cu toate vaccinurile şi deparazitările la zi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Și câinii merg la grădiniță! Tot mai mulţi români apelează la astfel de servicii