Antena Meniu Search
x

Câini morţi pe capete în gospodăria unui tânăr din Dâmboviţa. Proprietarul animalelor crede că a fost mâna unui vecin

Câini morţi pe capete în gospodăria unui tânăr. Se întâmplă într-o comună dâmboviţeană. Omul îşi ţinea animalele legate, în grădină.

Vezi și

Câini morţi pe capete în gospodăria unui tânăr. Se întâmplă într-o comună dâmboviţeană. Omul îşi ţinea animalele legate, în grădină. Acolo ar fi fost otrăvite, spune el. Medicii veterinari nu au mai putut face nimic pentru 7 câini. Unul era doar un pui. Proprietarul animalelor crede că un vecin a fost cel care i-a omorât câinii.

Acum, omul şi-a găsit din nou animalele fără vlagă. Sâmbătă dimineaţa, doi câini erau deja morţi. Alţi cinci au mai trăit doar până în următoarea zi. 

Două zile la rând, un medic veterinar a încercat să salveze animalele. Câinii - ciobăneşti caucazieni şi corbi, au murit unul după altul. 

Georghe Georgescu, proprietarul câinilor: "Un mascul mare, cum l-am avut pe unul dintre cei decedaţi, care l-am avut şi-n expoziţie, este în jur de 1.000 de euro. Paguba este destul de mare. Un câine, care nu a fost în expoziţie, dar ajută la paza animalelor şi bun şi învăţat este undeva în 20 şi 30 de milioane."

Apoape tot anul, câinii sunt ţinuţi la munte, paznici pentru cele o sută de oi pe care omul le are la o stână. Pe timp de iarnă însă, bărbatul îi aduce acasă, să fie în siguranţă, legaţi în grădină.

Georghe Georgescu, proprietarul câinilor: "Am un vecin care nu cred că este foarte sănătos. Trei martori au fost de faţă, ameninţându-mă că o să-mi otrăvească toţi câinii. Niciun conflic, chiar ne aveam bine. Mama îl ajuta mereu, când putea. Fără niciun motiv."

Proprietarul animalelor este hotărât să afle cine i-a omorât câinii. Omul a depus deja şi o plângere la poliţie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Câini morţi pe capete în gospodăria unui tânăr din Dâmboviţa. Proprietarul animalelor crede că a fost mâna unui vecin