Antena Meniu Search
x

Bărbat căzut cu calul şi căruţa în canalul de irigaţii de la Zăvoaia, din Brăila. Intervenţia dramatică a pompierilor

Operaţiune de salvare dramatică în Brăila. Pompierii au o intervenţie contracronometru de căutare a unui bărbat care a căzut cu calul şi căruţa în canal de irigaţii de la Zăvoaia.

- Obiectivbr.ro

Operaţiune de salvare dramatică în Brăila. Pompierii au o intervenţie contracronometru de căutare a unui bărbat care a căzut cu calul şi căruţa în canal de irigaţii de la Zăvoaia. Tot aici, un copil de 14 ani a murit înecat în urmă cu câteva zile.

Pompierii din Brăila intervin, luni după-amiază, pentru salvarea unui bărbat care a căzut cu căruţa într-un canal de irigaţii de pe raza localităţii Zăvoaia. Atelajul şi animalul mort au fost aduse la mal, însă trupul căruţaşului nu a fost găsit.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Brăila, colonel Ştefan Stoian, un apel la 112 a anunţat, luni după-amiază, că în canalul de irigaţii de la Zăvoaia se află o căruţă şi un cal, fără a se şti ceva de căruţaş.

Pompierii sosiţi la faţa locului au început imediat căutările cu o barcă pneumatică, însă misiunea este dificilă din cauza că pe canal e foarte multă vegetaţie.

Până la această oră a fost scos atelajul şi animalul înecat. În continuare este căutat trupul căruţaşului. Dacă el nu va fi găsit până la lăsarea întunericului, căutările vor fi sistate şi vor fi reluate la orele dimineţii.

În acelaşi canal de irigaţii de la Zăvoaia, în urmă cu doar două zile, un băiat în vârstă de 14 ani a murit înecat. Copil ieşise la scăldat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Bărbat căzut cu calul şi căruţa în canalul de irigaţii de la Zăvoaia, din Brăila. Intervenţia dramatică a pompierilor