Antena Meniu Search
x

Şoferul unui camion militar care transporta un tun a rămas suspendat pe un pod, la ieşirea din Dej (Video)

Şoferul unui camion militar a pierdut controlul volanului, pe şoseaua de la ieşirea din Dej spre Bistriţa, a rupt balustrada unui pod şi a rămas pe jumătate suspendat în afara podului.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 09.12.2019, 11:52

Şoferul unui camion al Armatei a pierdut controlul volanului şi a rămas suspendat pe un pod
Un camion al Armatei care transporta un tun a rămas suspendat pe un pod - Observator.tv

Şoferul unui camion militar a pierdut controlul volanului, pe şoseaua de la ieşirea din Dej spre Bistriţa, a rupt balustrada unui pod şi a rămas pe jumătate suspendat în afara podului.

Tunul pe care îl tracta a intrat în derapaj şi a destabilizat camionul, care a lovit apoi balustrada podului.

Un camion care tracta un tun a rămas suspendat pe pod

Şoferul unui camion militar a fost transportat la spital, după ce a pierdut controlul volanului şi a lovit balustrada unui pod, după care a rămas suspendat pe jumătate, în afara podului.

"Am fost solicitați să intervenim cu o autospecială cu modul de descarcerare, alături de un echipaj SAJ, în urma unui eveniment rutier în care a fost implicat un ansamblu camion - atelaj militar, care s-a produs pe podul de la ieșirea din municipiul Dej spre Bistrița, în jurul orei 10.30.

A fost consultat un militar din camionul implicat în eveniment de către echipajul SAJ și a fost transportat pentru investigații suplimentare la spital", informează autorităţile.

Din primele informaţii, camionul a intrat în derapaj din cauza tunului pe care îl tracta.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Şoferul unui camion militar care transporta un tun a rămas suspendat pe un pod, la ieşirea din Dej (Video)