Antena Meniu Search
x

Simona Halep a ajuns acasă. Noul lider al tenisului feminin mondial a dezvăluit ce i-a cerut mamei sale, după ce a ajuns numărul 1 în lume

Cea mai bună jucătoare de tenis a lumii a fost primită acasă cu trandafiri şi aplauze. "Visul meu s-a îndeplinit", a spus Simona Halep.

Vezi și

Cea mai bună jucătoare de tenis a lumii a fost primită acasă cu trandafiri şi aplauze. "Visul meu s-a îndeplinit", a spus Simona Halep imediat după ce a păşit pe pământ românesc. Pe sportiva de 26 de ani, prima româncă din fruntea tenisului mondial, o aşteaptă două zile de odihnă şi multă plăcintă cu dovleac, pregătită chiar de mama ei. 

România şi-a primit campioana acasă. În aplauze, Simona Halep a păşit pe covorul roşu şi în istorie. De astăzi, este oficial cea mai bună jucătoare de tenis din lume. 

Emoţionată şi foarte obosită. Ultimul an, din cei 22 de când a pus mâna pe rachetă, a fost cel mai greu: "Au fost mulţi ani de când am început tenisul şi multe greutăţi, bineînţeles, sacrificii, însă sâmbătă, când am ţinut acel numărul 1 în braţe, am uitat tot." 

Astăzi şi-a strâns şi tatăl în braţe, primul om care a crezut în ea: "Nebunia mai mare a avut-o tatăl meu, de când am început tenisul, a spus tot timpul că voi fi numarul 1." 

Pe acelaşi subiect

Iar pentru mama ei, care însoţit-o în China, Simona a avut o comandă specială: "O să o rog să îmi facă o plăcintă de dovleac, este preferata mea."

Pe aeroport, noul numărul 1 mondial a stat faţă în faţă cu primul lider al tenisului pe care l-a dat România. 

A urmat apoi întâlnirea şi cu Ion Ţiriac. Cei trei mari sportivi au mers împreună într-o vizită la Guvern. De acolo, sportiva a plecat cu o limuzină... "personalizată". Cu iniţialele WTA la numărul de înmatriculare. 

Simona nu are prea mult timp să se bucure de succes. Peste doar două săptămâni se va întoarce pe teren, la Turneul Campioanelor, să-şi apere poziţia de lider. Între ea şi numărul doi, ocupat de Garbine Muguruza, este o diferenţă de numai 40 de puncte. Asta înseamnă că românca mai are nevoie de câteva victorii pentru a rămâne pe primul lor în clasamentul WTA până la sfârşitul anului.

Între timp, tenisul românesc a mai primit o veste bună: cea mai mare arenă de tenis din ţară, proprietate a Băncii Naţionale, va fi donată pentru ca aici să se desfăşoare competiţii sportive. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Simona Halep a ajuns acasă. Noul lider al tenisului feminin mondial a dezvăluit ce i-a cerut mamei sale, după ce a ajuns numărul 1 în lume