Antena Meniu Search
x

Când va începe asfaltarea GROPILOR de pe străzile din Capitală. ANUNŢUL făcut de primării

Directorul Administraţiei Străzilor, Mirela Ioniţă, a declarat, miercuri, că asfaltarea gropilor de pe străzile Capitalei va începe din a doua jumătate a lunii martie.

Directorul Administraţiei Străzilor, Mirela Ioniţă, a declarat, miercuri, că asfaltarea gropilor de pe străzile Capitalei va începe din a doua jumătate a lunii martie.

"Am început activitatea de astupare a gropilor încă din luna februarie, imediat ce zăpada ne-a permis acest lucru, am procedat la astuparea provizorie a acestor gropi. Vom continua cu astuparea gropilor şi săptămâna aceasta, urmând ca de săptămâna viitoare să începem lucrările de asfaltare a gropilor şi a tronsoanelor de drum, acolo unde situaţia o cere. Deci, lucrările de asfaltare definitive vor începe, după părerea mea, în jur de 15-20 martie. Până atunci, continuăm procedura de astupare a gropilor”, a declarat Mirela Ioniţă, la comandamentul de primăvară de la Primăria Capitalei.

Primarul general Gabriela Firea a spus că au fost făcute foarte multe reclamaţii din partea cetăţenilor şi a cerut ca lucrările de asfaltare să fie făcute noaptea sau când nu este trafic intens, nu pe timpul zilei sau dimineaţa, când este aglomerat.

"Măcar să încercaţi să acoperiţi provizoriu, urmând ca în regim de urgenţă să înceapă şi asfaltarea definitivă. Dar vă rog ca aceste lucrări să se realizeze noaptea sau după traficul cel mai intens, nu în mijlocul zilei sau dimineaţa, când Capitala este foarte aglomerată”, a subliniat primarul.

Primăria Capitalei începe curăţenia de primăvară în Bucureşti, la comandamentul de primăvară fiind stabilit modul de intervenţie a operatorilor de salubritate şi a administraţiilor şi regiilor din subordinea municipalităţii, pentru curăţarea străzilor, a mijloacelor de transport în comun şi a parcurilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri sociale » Când va începe asfaltarea GROPILOR de pe străzile din Capitală. ANUNŢUL făcut de primării