Antena Meniu Search
x

Carantină de noapte în weekend, în 7 localități din Ilfov. Rata de infectare a trecut de 6 la mie

Rata de infectare în șapte localități din județul Ilfov a trecut de 6 cazuri la mia de locuitori, astfel că urmează să intre în carantină de noapte în weekend. Vineri erau doar trei localități cu rată de infectare peste 6 la mie.

de Redactia Observator

la 25.09.2021, 12:17

- Hepta - Mediafax/ Alex Nicodim

Şapte localităţi din judeţul Ilfov intră în carantină de weekend, după ce rata de incidenţă a trecut de 6 la mia de locuitori. Potrivit MEDIAFAX, este vorba despre Afumați (7,01 la mie), Bragadiru (6,91 la mie), Chiajna (6,95 la mie), Dobroești (8,12 la mie), Mogoșoaia (6,18 la mie), Popești - Leordeni (6,27 la mie) şi Voluntari (6,09 la mie).

În Bucureşti, rata de infectare a crescut, sâmbătă, la 4,1 la mia de locuitori.

Carantină de weekend în localităţi din Ilfov

Carantina de weekend se aplica în localitățile în care rata de infectare depășește rata de infectare de 6 la mie. Hotărârea aprobată de Guvern instituie restricţii de circulaţie pe timp de noapte, în weekend şi reducerea programului de funcţionare al magazinelor pentru localitățile care au depășit pragul de 6 la mia de locuitori.

Copiii mai mici de 12 ani nu trebuie să prezinte rezultatul negativ la unui test COVID-19 pentru a participa la unele activităţi. În plus, vaccinații se pot deplasa în localităţile care au depăşit rata de infectare de 6 la mie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Carantină de noapte în weekend, în 7 localități din Ilfov. Rata de infectare a trecut de 6 la mie