Antena Meniu Search
x

De ce un card cadou este una dintre cele mai bune idei de cadouri pentru femei?

Pentru multi barbati, ziua iubitei lor reprezinta una dintre cele mai mari "incercari" de peste an, deoarece stiu ca aceasta se va astepta la ceva cu totul si cu totul special.

de Redactia Observator

la 24.06.2019, 13:45

Card cadou, idee pentru a surprinde o femeie
Cardul cadou, una dintre cele mai bune idei de cadouri pentru femei

Pentru multi barbati, ziua iubitei lor reprezinta una dintre cele mai mari "incercari" de peste an, deoarece stiu ca aceasta se va astepta la ceva cu totul si cu totul special. De Valentine's Day, Paste, Craciun, Revelion sau ziua onomastica, exista anumite cadouri tematice pe care i le poti face jumatatii tale, cum ar fi un ursulet de plus sau un buchet mare de flori si o cutie de bomboane de ciocolata. Insa de ziua ei de nastere, isi va dori ceva nemaiintalnit, cu care sa se poata lauda tuturor prietenelor ei.

Pe de alta parte, dupa cum stim deja prea bine, femeile sunt foarte pretentioase si greu de multumit, iar un cadou neinsemnat sau care nu se apropie de standardele lor nu va avea efectul scontat. Intrucat nu vrei sa ii strici ziua, va trebui sa te intreci pe tine si sa cumperi un dar care sa impace ambele situatii descrise mai sus, adica sa fie si original, dar si consistent. In aceste conditii, una dintre cele mai bune idei de cadouri pentru femei este reprezentata de un card cadou.

Un card cadou functioneaza ca un card obisnuit, insa poate fi utilizat doar in anumite magazine partenere. Mecanismul este foarte simplu: incarci cardul cu suma dorita, il ambalezi frumos, eventual cumperi si o felicitare si astfel obtii una dintre cele mai bune idei cadouri femei. Aceasta este solutia ideala atat din punctul de vedere al cumparatorului, cat si al sarbatoritei, din mai multe motive, pe care le vom enumera mai jos:

1. Iubita ta isi va cumpara ce va dori. Cardurile cadou sunt printre cele mai bune idei de cadouri pentru femei intrucat le permit acestora sa isi achizitioneze exact ceea ce isi doresc. Pana la urma, nimeni nu stie mai bine ce vrea de ziua sa decat persoana sarbatorita, asta cu atat mai mult cu cat vorbim despre o femeie, care se cunoaste cel mai bine pe sine.

2. Vei scapa de stresul alegerii unui dar. In general, barbatii nu sunt recunoscuti pentru darurile foarte inspirate pe care le fac, mai ales partenerelor lor. In aceste conditii, daca ai ocazia de a descoperi una dintre cele mai bune idei de cadouri pentru femei, de ce sa nu profiti? Cu siguranta darul tau va fi foarte apreciat, iar jumatatea ta te va iubi mai mult decat oricand.

3. Vei petrece ziua alaturi de ea la cumparaturi. Cardul cadou este una dintre cele mai inspirate idei de cadouri pentru femei si pentru ca te scuteste de alte pregatiri minutioase ale zilei speciale a iubitei tale. Ofera-i-l acasa, apoi plecati impreuna la cumparaturi si incheiati seara printr-o cina romantica la un restaurant italienesc. Barbatilor nu le place de obicei sa mearga la shopping, insa poti face o exceptie de ziua ei, iar eforturile tale nu vor trece neobservate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri sociale » De ce un card cadou este una dintre cele mai bune idei de cadouri pentru femei?