Antena Meniu Search
x

Carnagiu în Galaţi: Doi morți și șase răniţi, între care doi copii

Două persoane au murit și alte șase au fost rănite în urma unui accident produs pe DN 25, în judeţul Galaţi

Vezi și

Două persoane au murit și alte șase au fost rănite în urma unui accident produs pe DN 25, în judeţul Galaţi, după ce două autoturisme s-au ciocnit, poliţiştii făcând cercetări la faţa locului.

Accidentul s-a produs între localităţile Şendreni şi Braniştea. O maşină, condusă de un tânăr de 22 de ani care călătorea împreună cu tatăl lui, a tăiat curba şi a lovit pe contrasens autoturismul în care erau două cupluri şi copii lor de 15 şi 3 ani şi jumătate. Vitezometrul maşinii care a produs nenorocirea era înţepenit la o sută două zeci de kilometri la oră. De jur împrejur, pe zeci de metri, erau împrăştiate bucăţi din maşini.

Echipajele de salvare au dat peste un tablou înfiorător. Corpul unui bărbat de 60 de ani fusese aruncat din maşină iar ceilaţi 7 pasageri erau plini de sânge. Am intervenit cu 8 autospeciale pentru intervenţii la un accident rutier cu 8 victime. A fost necesară descarcerarea unei victime în stare destul de gravă.

Cel mai grav rănită era o fetiţă de 3 ani şi jumătate, care s-a stins la spital în urmă cu puţin timp. În loc să fie într-un scaun special, copila era ţinută în braţe iar, în momentul impactului, a zburat prin parbriz.

 Pacienţii cei mai grav sunt fetiţa de 3 ani şi jumătate intubat şi dusă la spitalul de copii şi un pacient din logan care era cu fracturi deschise la membrele inferioare.

Bărbatul care a murit era pasager în maşina care a produs accidentul. Fiul lui, în vârstă de 22 de ani, conducea. Pe lângă vina de a-şi fi dus tatăl la moarte, tânărul va răspunde legal pentru carnagiul provocat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » Carnagiu în Galaţi: Doi morți și șase răniţi, între care doi copii