Antena Meniu Search
x

Imagini de coșmar! Sute de copite de cai retezate au acoperit malul Siretului

Asta cred autorităţile din Suceava, după ce au găsit pe malul râului Siret sute de copite de cal în stare de putrefacţie. Nimeni nu ştie când au fost sacrificaţii caii.

Vezi și

Apa a purtat rămăşiţele de animale şi a umplut ambele maluri de copite. Pe mai bine de o jumătate de kilometru, râul Siret e acum plin cu resturi aproape în putrefacţie.

Autorităţile din Suceava şi Botoşani încearcă acum să vadă cum au ajuns leşurile în apă. Şi mai ales, când. Au putut doar să le numere şi să stabilească faptul că sunt aproape 400 de bucăţi.

Zona n-a fost verificată în ultimele două luni de admnistraţia locală. Până acum două luni nu era nici un fel de depozitare.

Aşa că, şansele sunt foarte mari ca animalele tăiate clandestin să fi ajuns pe mesele românilor chiar de Crăciun. Mai ales că, nu ar fi prima dată când carne de cal ajunge la vânzare.

Pericolul nu este, însă, atât de mare. Cel puţin acum. Asta spun specialiştii. Afară este încă destul de frig, iar copitele u aveau resturi de grăsime sau carne. Oasele erau aproape curate.

Poliţiştii au început deja cercetările în zonă, primele vizate fiind abatoarele. Cele ilegale pentru că atât în judeţul Suceava, cât şi în Botoşani, există un singur abator autorizat pentru sacrificarea cailor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Imagini de coșmar! Sute de copite de cai retezate au acoperit malul Siretului