Antena Meniu Search
x

Cerere mare de carne de mangaliţă, pentru masa de Crăciun

Nici friptura nu poate lipsi de pe mese, peste câteva zile. Aşa că e agitaţie şi în gospodăriile crescătorilor de porci.

Vezi și

Nici friptura nu poate lipsi de pe mese, peste câteva zile. Aşa că e agitaţie şi în gospodăriile crescătorilor de porci. Treaba merge strună în Maramureş, de exemplu, unde se pregătesc preparate din carne de mangaliţă. Pentru porcul supranumit şi porcul somon, comenzi ajung din toată ţara, una după alta. 

Produsele tradiționale, cârnați de casa, tobă, caltaboş, lebăr sau jumări, sunt doar o parte dintre preparatele făcute numai din carne de porc mangaliţă în gospodăria din satul maramureşean Lăpuşel: "Avem şi unele comenzi speciale, noi încercăm să onorăm toate cerinţele clienţilor. De aceea am şi făcut aceste jamboane din mangaliţă." 

Ca să fie siguri că nu rămân fără ele, clienţii au făcut din timp comenzile. Mai ales că produsele de aici ajung în restaurante din toată ţara.

Oamenii spun că totul este şi 100% natural. Reţetele sunt tradiţionale, fără aditivi alimentari, iar condimentele folosite sunt şi ele de asemenea doar naturale. Porcul este supranumit şi porcul somon datorită conţinutului mare de  acizi graşi omega 3

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Cerere mare de carne de mangaliţă, pentru masa de Crăciun