Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Carnea din pieţe poate fi un real PERICOL: iată imagini care arată la ce riscuri se expun cumpărătorii

Salmonela, stafilococ şi alţi viruşi. Sunt doar câteva dintre pericolele din carnea şi brânzeturile din pieţele Capitalei.

de Redactia Observator

la 17.06.2017 , 20:24

Salmonela, stafilococ şi alţi viruşi. Sunt doar câteva dintre pericolele din carnea şi brânzeturile din pieţele Capitalei.

Comerciaţii îşi expun marfa direct pe galantar la temperaturi de peste 20 de grade Celsius, însă consumătorii nu realizează la ce pericol se expun.

În timp ce medicii vorbesc de toxinfecţii alimentare, astăzi, în hala veche din Piaţa Obor, lumea se călca în picioare.

Vezi și

La 24 de grade, carnea este pusă în afara vitrinei, iar muştele roiesc în jurul ei. Doamna ne asigură, însă, că nu e niciun pericol. Carnea sărată rezistă!

Iar în Hala Veche din Piaţa Obor nimeni nu ţine cont de reguli. Nici vânzătorii, dar nici clienţii.

Iar Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorului vorbeşte de reguli clare când vine vorba de alimentaţia publică.

Ultimele controale ale ANPC au fost făcute tocmai de Paşte.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Comentarii


Întrebarea zilei
Dacă aţi putea alege din nou, aţi opta pentru acelaşi loc de muncă?
Observator » Ştiri sociale » Carnea din pieţe poate fi un real PERICOL: iată imagini care arată la ce riscuri se expun cumpărătorii