Antena Meniu Search
x

Castelul Corvinilor din Hunedoara, reclamă fără bani

Cinci dolari pentru Castelul Corvinilor din Hunedoara! Atât valorează unul dintre cele mai importante monumente de arhitectură gotică din România.

Vezi și

Cinci dolari pentru Castelul Corvinilor din Hunedoara! Atât valorează unul dintre cele mai importante monumente de arhitectură gotică din România. 

Nu la noi, însă. Ci peste ocean. Tocmai în Ontario, Canada. Clădirea apare într-o fotografie ce se vrea a fi o reclamă la o loterie de acolo. Nimeni însă nu le-a cerut acceptul şi proprietarilor de drept. Despre plată nici nu mai vorbim.

O etichetă de 5 dolari canadieni agăţată pe turnul unui castel! Dar nu unul oarecare, ci Castelul Corvinilor din Hunedoara, România. Aşa încearcă o loterie din Ontario, Canada, să-şi atragă clienţii. Biletul sugerează că dacă vor fi câştigători, participanţii vor putea cumpăra un castel.

Turiştii români fac haz de necaz. Reprezentanţilor primăriei din Hunedoara, cea care este proprietara de drept a castelului, nu le arde însă de râs.

La castelul Corvinilor s-au filmat numeroase producţii cinematografice cu actori celebri de la Hollywood. Pe lângă acestea, au fost realizate şi unele reclame, unele mai puţin inspirate, cum ar fi la hârtie igienică. De acum înainte însă, administraţia va fi mult mai selectivă cu acţiunile desfăşurate acolo.Acum autorităţile caută metoda prin care să îşi facă dreptate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Stiri sociale » Castelul Corvinilor din Hunedoara, reclamă fără bani