Antena Meniu Search
x

Video Cât a ajuns să coste o zi de piscină? În weekend, mai scump şi cu 20 de lei

Cum în ultimele zile vremea a fost caldă, multe piscine deja s-au deschis. În Capitală, oamenii au profitat de soare şi au ocupat şezlongurile pentru a prinde primul bronz natural din acest an. Cei mai curajoşi au făcut şi o baie. Doar că pentru a se răcori la piscină, vizitatorii trebuie să scoată acum mai mulţi bani din buzunar.

Mădălina Chiţac
de Mădălina Chiţac

la 22.05.2022, 21:05

Vezi și

Anul trecut, pe vremea asta, în multe piscine era pustiu. Acum însă...

Mirela Duşu, administrator piscină: Au fost foarte mulţi doritori. Şi, fiind şi foarte cald, am zis să deschidem cumva sezonul ceva mai devreme decât de obicei. 

În weekend mai scump şi cu 20 de lei 

Mădălina Chiţac, reporter Observator: Sunt 29 de grade celsius în Capitală, o vreme perfectă pentru a sta pe şezlong, sub umbrelă şi pentru a savura o băutură răcoritoare. Vremea e bună şi pentru a face o baie şi aici, la piscină, sunt persoane care deja au încercat acest lucru. Chiar dacă apa e rece şi are sub 20 de grade. 

Pe acelaşi subiect

Fetiţă-reporter: Mi s-a parut ieri foarte cald, azi foarte cald şi am zis hai la piscină. 

- Îţi place să stai în apă?

-Da. 

-Şi e rece?

-Dacă te obişnuieşti, e caldă. 

Nici distracţia de la piscină n-a scăpat de creşterile de preţuri. Spre exemplu, intrarea pentru un adult este 70 de lei în weekend şi 50 de lei în cursul săptămânii. 

 Mirela Duşu, administrator piscină: Acum e 70, anul trecut era 60 de lei, 55 de lei, depinde de perioada săptămânii. Şi noi am fost nevoiţi sa umblăm un pic la preţuri, insa nu cu foarte mult. au suferit mici modificari fata de anul trecut, atat pe partea de intrare, cat si pe partea de mancare si bautura. 

Client: Sunt ok preţurile. E un pic mai scump în weekend şi mai ieftin în cursul săptămânii. 

Şi cum vremea de vară cere şi o băutură răcoritoare, doritorii au de unde alege. Preţurile de la bar variază între 17 şi 30 de lei. Spre exemplu, o astfel de băutură costă 22 de lei. 

Altă piscină, alte variante. 

Cristian Moret, manager piscină: În cursul săptămânii este 70 de lei şezlongul, iar în weekend este 100 de lei. Soft drink-urile de la 10 lei, pana la 12 lei. Berea undeva la 15 lei, cocktailurile maxim 24. Deci sunt pentru toate buzunarele. 

Iar asta se vede în numărul mare de bucureşteni care vin la piscinele deja deschise în Capitală. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Cât a ajuns să coste o zi de piscină? În weekend, mai scump şi cu 20 de lei