Antena Meniu Search
x

Cauza morţii lui Marian rămâne un mister

Marian s-a distrat până la moarte, însă mai putea fi salvat. Prietenii tânărului care a murit, în faţa unui club din Mamaia, îi acuză pe medicii de pe ambulanţă că au venit prea târziu.

Vezi și

 Marian s-a distrat până la moarte, însă mai putea fi salvat. Prietenii tânărului care a murit, în faţa unui club din Mamaia, îi acuză pe medicii de pe ambulanţă că au venit prea târziu. Iar martorii spun că angajaţii clubului în care i-a stat inima l-ar fi dat afară, imediat după ce i s-a făcut rău.

Cu lăutarii în spate, înconjurat de prieteni, Marian cânta despre soartă. Avea doar 23 de ani şi spunea că trăieşte fiecare clipă ca şi cum ar fi ultima. Peste doar câteva luni, tatăl lui Marian avea să scrie un mesaj sfâşietor, lângă poza fiului său. "ÎMI ADUC BĂIATUL ACASĂ."

L-a adus în sicriu, într-o capelă din Bucureşti, după ce s-a stins inexplicabil într-un club din Mamaia. Cei care l-au iubit i-au adus astăzi coroane de flori. Şi crucea. Marian s-a prăbuşit, după o noapte de distracţie pe litoral. Cu câteva clipe înainte, fusese pozat, fără să ştie, printre alte zeci de petrecăreţi.

După ce i s-a făcut rău, administratorii clublui i-au rugat pe prietenii lui să-l scoată afară. La aer. Unul dintre martorii scenei şocante a încercat să îl ţină în viaţă.

Pentru o clipă, părea că mai sunt speranţe. Inima lui Marian încă bătea. Şi salvarea era pe drum. A fost nevoie, nu de una, ci de două ambulanţe. Prima a venit fără medic. Au urmat aproape două ore de resuscitări în a doua ambulanţă. La ora 5 şi opt minute dimineaţa, Marian era declarat mort.

Cauza morţii lui Marian rămâne un mister. Chiar şi pentru medicii care i-au făcut necropsia. E nevoie de mai multe teste toxicologice, iar rezultatele vin peste o lună. În ultima lui noapte, în timpul ultimei lui petreceri, Marian ar fi încercat să păcălească oboseala cu un cocktail de alcool şi energizante.

Moartea tânărului este considerată suspectă, iar poliţiştii au deschis un dosar penal. Pentru apropiaţii tânărului, urmează o noapte lungă de priveghi. Şi o viaţă fără Marian.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Cauza morţii lui Marian rămâne un mister