Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Caz șocant într-un sat din Mehedinți! Un băiat de 12 ani, dependent de alcool, s-a sinucis în spatele curții

Sfârşit tragic pentru un copil din judeţul Mehedinţi. Băiatul, de numai 12 ani, a băut prin sat toată ziua, iar după o ceartă cu mama lui, a încercat să se spânzure. Femeia a intervenit la timp şi l-a dus pe braţe până la cabinetul medical, unde timp de zeci de minute, medicul a încercat să-l resusciteze. Însă, copilul s-a stins, iar necropsia trebuie să clarifice acum cauza morţii.

de Redactia Observator

la 23.08.2018 , 10:20

Sfârşit tragic pentru un copil din judeţul Mehedinţi. Băiatul, de numai 12 ani, a băut prin sat toată ziua, iar după o ceartă cu mama lui, a încercat să se spânzure. Femeia a intervenit la timp şi l-a dus pe braţe până la cabinetul medical, unde timp de zeci de minute, medicul a încercat să-l resusciteze. Însă, copilul s-a stins, iar necropsia trebuie să clarifice acum cauza morţii. Totuși, decesul a scos la iveală o altă grozăvie: băutura era, pentru băiat, un obicei aproape zilnic.

La doar 12 ani, băiatul obişnuia deja să bea aproape în fiecare zi. Aşa s-a întâmplat şi ieri, când nişte vecini din sat l-ar fi "cinstit" cu câteva pahare, după ce i-a ajutat în gospodărie. A ajuns acasă băut, iar mama sa l-a certat.

Băiatul a spus că merge la toaletă, însă s-a retras în spatele curţii, unde a încercat să-şi pună capăt zilelor. Acolo l-a găsit femeia, câteva minute mai târziu.

Vezi și

Disperată, a fugit cu copilul în braţe până la cabinetul medical din sat.

Băiatul provenea dintr-o familie destrămată. Tatăl avea şi el probleme cu alcoolul, aşa că mama îşi creştea singură cei trei copii.

I-a retras însă pe toţi de la şcoală şi îi lăsa să muncească prin vecini. Asistentul social din localitate spune că a insistat ca cei mici să se întoarcă să înveţe. Degeaba însă.

Cazul este cercetat acum de poliţiştii din Mehedinţi. Aceştia aşteaptă concluziile medico-legale pentru a stabili cu exactitate cauza decesului.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Ştiri sociale » Caz șocant într-un sat din Mehedinți! Un băiat de 12 ani, dependent de alcool, s-a sinucis în spatele curții