Antena Meniu Search
x

Cazare în Alba Iulia, 1 decembrie, 7.500 de lei. Camerele de la sate se dau la prețuri de hotel

La 100 de ani de la Marea Unire, locuitorii din Alba Iulia se pot mândri, în sfârşit, cu un monument al Unirii. Structura înaltă cât un bloc de şapte etaje a fost amplasată în parcul din centrul oraşului şi a costat Ministerul Culturii 10 milioane de lei.

Vezi și

De 1 Decembrie şi preţurile chiriilor vor fi istorice la Alba Iulia. Cetatea unde va avea loc cea mai spectaculoasă paradă va deveni la fel de scumpă ca o destinaţie exotică. Oraşul va fi complet ocupat de turişti, iar localnicii pleacă de acasă pentru a-şi închiria locuinţele pe sume astronomice. Cazarea pentru trei zile într-un apartament costă şi 7.500 de lei.

Cele mai scumpe locuri de cazare din Alba-Iulia sunt cele care oferă vedere la parada militară. Trei zile, în locul în care s-a scris istorie, costă cât o săptămână în Maldive.

Proprietar: Cel cu două camere e 7.000 de lei. Cel cu 3 camere e 7.500

E o afacere care a cuprins tot oraşul. Oamenii s-au luat unii după alţii şi îşi închiriază casele. Pentru o sumă consistentă, apartamentele sunt eliberate imediat.

În perioada în care preţurile la cazare au intrat în istorie, cele mai ieftine apartamente din oraş sunt închiriate pentru 200 de euro pe zi.

Cazare Alba Iulia, 1 decembrie. Camerele de la sate, la prețuri de hotel

Sute de astfel de anunţuri sunt pe Internet. Iar turiştii merg pe încredere.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Oraşul cu 60.000 de locuitori aşteaptă, de 1 Decembrie, o sută de mii de turişti. Hotelurile şi pensiunile sunt de mult ocupate. În satele din apropiere, puţinele camere libere se închiriază cu preţuri ca de hotel.

Proprietar: E o nebunie, că nu se găsesc de câteva luni şi văd că se duc acum şi pe la Aiud, Sebeş şi închiriază

E deja forfotă în Alba Iulia. Chiar dacă mai sunt două săptămâni până la 1 decembrie.

Nebunia de sărbătoare se vede încă de pe acum. Se caută magneţi, tricolor şi fulare în culorile drapelului.

Dacă vreţi să veniţi de 1 decembrie la Alba-Iulia, vă puteţi caza doar în Aiud sau în Sebeş, oraşe aflate la câteva zeci de kilometri distanţă. Sau în satele din apropiere, unde localnicii mai oferă cazare cu 150-200 de lei camera.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Cazare în Alba Iulia, 1 decembrie, 7.500 de lei. Camerele de la sate se dau la prețuri de hotel