Antena Meniu Search
x

Mama fetiţei desfigurată de un maidanez la Tg. Jiu acuză că se încearcă muşamalizarea cazului

În urmă cu exact o lună, o fetiţă de şapte ani a fost atacată pe o stradă din Târgu Jiu de doi maidanezi. Unul dintre ei a muşcat-o pe faţă şi de gât, iar copila a avut nevoie de două operaţii.

Vezi și

În urmă cu exact o lună, o fetiţă de şapte ani a fost atacată pe o stradă din Târgu Jiu de doi maidanezi. Unul dintre ei a muşcat-o pe faţă şi de gât, iar copila a avut nevoie de două operaţii.

Loredana îşi păzeşte în continuu copiii. A trecut o lună de când Denisa, fetiţa ei de şapte ani, a fost atacată de maidanezi pe stradă, la doi paşi de o secţie de poliţie. Unul dintre ei i-a muşcat copilei faţa şi gâtul. 

Loredana, mama fetiţei muşcate de maidanezi: "Am luat-o în braţe şi îmi spunea să mă ridic cu ea de jos în picioare. Mama aşa zicea: "Mami nu vreau să mor, mami nu vreau să mor!"

Denisei i-au fost făcute două operaţii şi, după zece zile, a fost externată. Încă nu-şi poate deschide ochiul drept. 

Pe acelaşi subiect

Şi are nevoie de psiholog. Poliţia a deschis dosar pentru vătămare corporală. Mama copilei susţine că un poliţist ar fi scris în locul ei declaraţia şi i-a sugerat să nu depună plângere împotriva Primăriei. 

Am întrebat poliţia dacă ştie cum au fost luate declaraţiile în acest caz şi ni s-a răspuns că e un dosar în lucru despre care nu pot da informaţii. Un avocat s-a oferit din oficiu să o reprezinte pe mamă şi să lupte pentru drepturile Denisei. Fetiţa are nevoie de tratament şi de operaţii. Între timp, maidanezii continuă să umble în haită pe străzile din Târgu Jiu. Au fost fotografiaţi chiar şi pe treptele Primăriei. 

Câinii fără stăpân sunt o afacere de multe milioane de euro în România. Primăriile marilor oraşe au alocat sume mari de bani pentru prinderea lor şi pentru amenajarea de adăposturi unde să fie ţinuţi, aşa cum prevede legea, 14 zile. Apoi, dacă nu sunt adoptaţi, sunt eutanasiaţi. În realitate, şi padocurile, şi străzile continuă să fie pline de ei.

În cazul Denisei şi a altor copii de vârsta ei, teama de a mai ieşi singuri pe stradă din cauza maidanezilor nu va trece cu promisiuni. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » Mama fetiţei desfigurată de un maidanez la Tg. Jiu acuză că se încearcă muşamalizarea cazului