Antena Meniu Search
x

Video Cazul profesoarei din Oradea, care a murit după rapelul cu Moderna. Soțul femeii face dezvăluiri despre ultimele zile din viaţa acesteia

O profesoară de 55 de ani, din Oradea, a încetat din viaţă după ce s-a imunizat cu serul Moderna. Femeia s-a simţit rău după rapel şi a ajuns la spital în comă. A murit câteva zile mai târziu. Deşi nu s-a stabilit o legătură între decesele de până acum şi imunizare, iar autorităţile ne liniştesc, neîncrederea în vaccin creşte. 

de Redactia Observator

la 13.03.2021, 21:15

Vezi și
  • Adriana Bunea avea 55 de ani şi era profesoară la un liceu din Oradea.
  • Femeia a murit la trei zile după rapelul cu vaccinul Moderna.

După retragerea lotului cu probleme al celor de la AstraZeneca, peste 20 de mii de români programaţi nu s-au mai prezentat la vaccinare.

Adriana Bunea avea 55 de ani şi era profesoară la un liceu din Oradea. Luni, şi ea şi soţul şi-au administrat a doua doză a serului Moderna. Câteva ore mai târziu, starea femeii s-a înrăutăţit. Soţul spune că în ultimele două săptămâni s-ar fi simţit rău.

Vasile Bunea, soțul profesoarei: ”Între cele 2 vaccinuri a avut câteva crize de fiere, spunea ea, inclusiv în ultima zi când s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Să arunc vina pe vaccin nu cred că e o idee strălucită. E posibil să fi fost picatura care a umplut paharul”

Femeia a murit după a doua doză de vaccin Moderna

Hadrian Borcea, şef UPU: ”Pacienta a fost adusă în comă profundă. A reieşit o acidoză metabolică severă ceea ce este o stare sugestivă pentru o intoxicaţie cu o substanţă necunoscută”.

După câteva zile la terapie intensivă, a murit. Deocamdată nu s-a stabilit dacă femeia a decedat din cauza vaccinului. Poliţia a deschis o anchetă pentru moarte suspectă.

Daniela Rahotă, director DSP: ”Nu vă putem oferi detalii, putem să va spunem că și DSP face anchetă”

Anchetă penală și în cazul unui deces după vaccinarea cu AstraZeneca

O altă anchetă penală a fost deschisă după ce un bărbat a murit la o zi de la vaccinarea cu serul AstraZeneca dintr-un lot cu probleme. Reticenţa faţă de vaccinul AstraZeneca a crescut după carantinarea lotului cu probleme. 

În ultimele 48 de ore, nu s-au mai prezentat la vaccinare peste 20 de mii de români.

Pe site-ul Observatornews.ro, la întrebarea - câtă încredere aveţi să vă vaccinaţi cu AstraZeneca, 70 la sută dintre respondenţi nu mai au încredere să îşi injecteze serul.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Alţii vor să se vaccineze şi au încredere totală. La un centru de vaccinare cu AstraZeneca din Bucureşti, oamenii au venit cu speranţă.

Autoritățile ne liniștesc că vaccinurile sunt sigure

Coordonatorul campaniei de vaccinare ne linişteşte şi spune că decesele nu pot fi puse în legătură cu vaccinul.

Valeriu Gheorghiță: ”Evenimentele legate de evolutia naturală a altor boli nu le putem preveni și ele pot să apară în mod natural fără să fie influențat de vaccin oricare ar fi el”

La nivel naţional s-au vaccinat, cu toate cele 3 vaccinuri disponibile, în ultimele 24 de ore, peste 48 de mii de persoane. Au fost raportate peste 7000 de reacţii adverse.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Cazul profesoarei din Oradea, care a murit după rapelul cu Moderna. Soțul femeii face dezvăluiri despre ultimele zile din viaţa acesteia