Antena Meniu Search
x

Video Ce au găsit poliţiştii în casa milionarului Alex Bodi, fostul soţ al Biancăi Drăguşanu

Ajuns celebru drept soţ al Biancăi Drăguşanu si prezentat drept milionar, Alex Bodi a ajuns azi, tot public, suspect de proxenetism. Bărbatul, a fost ridicat de mascaţi după o operaţiune-gigant la nivel naţional, denumită de ministrul de Interne "Ziua Z". Potrivit surselor Observator, Bodi este acuzat că obliga tinere să se prostitueze în Germania.

de Redactia Observator

la 11.11.2020, 20:43

Vezi și
  • Fostul soţ al Biancăi Drăguşanu, Alex Bodi, este cercetat într-un dosar de proxenetism
  • Peste 3.000 de poliţişti, jandarmi şi poliţişti de frontieră au luat parte la "Ziua Z"
  • Cele mai importante ştiri ale zilei, la Observator 19

Mascaţii au ajuns la vila de lux a milionarului înainte să se lumineze. Alarma locuinţei s-a declanşat, însă Alex Bodi nu le-a deschis, aşa că poliţiştii au intrat peste el în casă. Potrivit surselor Observator, în locuinţă au fost găsite multe ceasuri scumpe, dar şi un cuţit mare.

Bodi este cercetat că face parte dintr-o reţea de proxenetism. Din 2014 până acum, membrii grupării ar fi racolat minore şi tinere pe care le-ar fi obligat să se prostitueze în cluburile şi pe străzile din Germania, Marea Britanie şi Austria. Victimele erau păcălite prin metoda "Loverboy", violate şi şantajate să nu fugă. Potrivit anchetatorilor, liderul reţelei ar fi interlopul Adrian Tâmplaru, naşul lui Bodi, şi fost membru al clanului Clămparu.

Cu banii obţinuţi, Bodi şi-ar fi clădit o viaţă de lux. Deţine ceasuri încrustate în diamante şi o vilă impresionantă în Voluntari, iar vacanţele le petrecea în locuri exotice. Colecţia de maşini scumpe întrece orice imaginaţie: are un Lamborghini Aventador în valoare de jumătate de milion de euro, produs în doar 500 de exemplare, un Lamborghini Urus, de 300.000 de euro, şi un Ferrari, de 400.000 de euro.

Însă, ce l-a făcut celebru este relaţia plină de împăcări şi despărţiri, cu Bianca Drăguşanu. Ultima ceartă s-ar fi terminat dur pentru vedeta TV. Desfigurată şi abia ţinându-se pe picioare, Bianca Drăguşanu a fost filmată în timp ce este ajutată de Alex Bodi să intre în casă. La scurt timp după acest episod, cei doi şi-au spus "Adio".

''Astăzi, am să-mi dau măştile jos şi ochelarii jos şi-am să vă arăt cum arată o femeie iubită, nemachiată'', a declarat Bianca Drăguşanu. 

În vară, Alex Bodi a mai avut probleme cu poliţia după ce a fugit din izolare.

Peste 3.000 de poliţişti, jandarmi şi poliţişti de frontieră au luat parte la "Ziua Z", cea mai mare acţiune a Ministerului de Interne din ultimii ani. Au fost peste şase sute de acţiuni în forţă care au vizat grupări de crimă organizată din toată ţara.

O tânără din Argeş, victimă în acest dosar, a avut nevoie de ajutorul medicilor, din cauza contracţiilor. Tânăra este însărcinată în 9 luni cu unul dintre suspecţi.

Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne: Au fost vizate 21 de grupuri infracţionale care se ocupau de următoarele activităţi: trafic de droguri, de persoane, trafic de migranţi, proxenetism, infracţiuni economice, cămătărie şi şantaj. Prejudiciul de 190 de milioane de lei şi 160.000 de euro.

În locuinţele suspecţilor au fost găsiţi bani, droguri, macete, dar şi pistoale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Ce au găsit poliţiştii în casa milionarului Alex Bodi, fostul soţ al Biancăi Drăguşanu