Antena Meniu Search
x

Ce imagine îți face cu OCHIUL? Află lucruri intrigante despre PERSONALITATEA TA

Ochiul reprezintă un simbol complex și extrem de interesant

Ochiul reprezintă un simbol complex și extrem de interesant

Ochiul de care te vei simți atras(ă) relevă, de fapt, și o parte a personalității tale. Alege ochiul care îți place cel mai mult și află lucruri interesante despre felul tău de a fi.

Dacă ești atras de ochiul nr. 1, ești o persoană deschisă. Ești tipul de persoană care va primi aproape pe oricine în viața și inima ta. Nu arăți lumii temerile sau nesiguranța ta. Încerci să fii acolo pentru toată lumea, chiar dacă suferi în interior.

Dacă ai ales ochiul nr. 2, ești o persoană de conștiință. Ești mereu în căutarea de a face o impresie bună și de a face ceea ce trebuie. Nu arăți lumii cât de îngrijorat și supărat ești. Te dedici cu totul pentru a fi cea mai bună persoană.

Dacă ai ales ochiul nr. 3, te simți ca o persoană torturată. Ești persoana care are un trecut tumultuos, care te afectează și astăzi. Nu arăți lumii gândurile tale cele mai întunecate, înduri foarte multe și păstrezi totul în tine.

Dacă ai ales ochiul nr. 4, ești un filozof. Îți place să alegi înțelesul profund al lucrurilor. Nu arăți lumii cât de sigur ești pe tine. Îți imaginezi lucruri și ești încrezător că se pot întâmpla.

Dacă ai ales ochiul nr. 5, ești o persoană misterioasă. Starea ta de spirit se schimbă zilnic. Nu arăți lumii cine ești cu adevărat, creezi confuzie tuturor despre personalitatea ta. Îți place să cunoști oamenii înainte să intri cu ei în vorbă.

Dacă ai ales ochiul nr. 6, ești o persoană sensibilă. Ești tipul de persoană care observă totul și nu uită nimic. Treci foarte ușor de la o stare la alta, nu arăți lumii cât de fragil ești și, de foarte multe ori, ești primul care anticipează ce se va întampla în viitor.

Dacă ai ales ochiul nr. 7, ești o fire vulcanică. Ești tipul de persoană care e mereu energică sau pasională. Ai tendința de a iubi sau de a urî cu tot sufletul tău. Încerci să arăți lumii cât de nerăbdător ești. Ai foarte multă energie care îți provoacă până la urmă furie și foarte mulți nervi.

Dacă ai ales ochiul nr. 8, ești o fire excentrică.sti ti Ești tipul de persoană care are interese, credințe și practici neobișnuite. Nu-ți pasă prea mult de reguli sau tradiție. Tu faci lucrurile în felul tău. Nu ai nimic de ascuns și chiar râzi de cei care te judecă.

Dacă ai ales ochiul nr. 9, ești o fire intuitivă. Ești tipul de persoană care înțelege alți oameni și lumea foarte bine. Nu lași pe alții să vadă cât de multe știi. Arăți lumii exact ceea ce trebuie să vadă. Știi foarte bine când ești manipulat și știi să manipulezi și tu la rândul tău, potrivit secretele.com

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Ce imagine îți face cu OCHIUL? Află lucruri intrigante despre PERSONALITATEA TA