Antena Meniu Search
x

Ultimul weekend cu vreme blândă al anului? Vremea se schimbă dramatic la mijlocul săptămânii

A fost cea mai caldă duminică din ultimele săptămâni, iar bucureştenii au vrut să se bucure de ea în aer liber.

Vezi și

A fost cea mai caldă duminică din ultimele săptămâni, iar bucureştenii au vrut să se bucure de ea în aer liber. Aleile parcurilor au fost pline, la fel şi terasele cu mâncare tradiţională. După plimbarea relaxantă sub soarele de noiembrie, pofticioşii s-au răsfăţat cu fripturi, sarmale şi fasole cu ciolan la ceaun.

Ca să-şi pună forţele la încercare cu acest bulz uriaş, Mihai a prins un loc la terasă încă de la prânz. 

Tatăl îl învaţă cum se mănâncă în mod tradiţional. 

Imediat s-au format, însă, cozi în faţa ceaunelor cu bucate. 

Vanzator mancare: "Aici avem o pastramioara de berbecut facuta la ceaun in sos de vin, aici sarmalute traditionale porc cu vita, fasole cu ciolan, muraturi"

Toate, stropite cu vin proaspăt. Pofticioşii nu s-au mai uitat la bani în faţa mezelurilor fără chimicale. 

Alegerea pare mai uşoară când vine vorba de prăjituri.

Vanzator dulciuri: "Dobosul este cel mai cautat. E o reteta din Ardeal. Ingrediente naturale, nu folosim aditivi, mixuri, cum se faceam retetele cele vechi."

Preţul: 6 lei pe suta de grame. Dar nu toată lumea a ieşit să mănânce. 

Tabloul de toamna blanda cu frunze aurite si soare cald i-a scos pe multi dintre bucuresteni la o plimbare in aer liber. Parcul Herastrau a fost insufletit ca intr-o zi de vara de copii cu chef de joaca, bunici nostalgici, indragostiti, dar si tineri care pur si simplu au vrut sa faca putina miscare. 

Cea mai caldă zi din noiembrie va fi însă, luni, când în ţară şi în Bucureşti se vor atinge 20 de grade. Meteorologii anunţă că de miercuri vom avea temperaturi de cel mult 13 grade, normale pentru aceasta perioadă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Ultimul weekend cu vreme blândă al anului? Vremea se schimbă dramatic la mijlocul săptămânii