Antena Meniu Search
x

Cea mai frumoasă zi s-a transformat într-un coşmar pentru o tânără mamă din Argeş. După ce a născut, medicii i-au pus un diagnostic crunt

O tânără mamă suferă de o formă rară de cancer, iar diagnosticul a fost pus imediat după ce a dat naştere. La 23 de ani, viaţa Cristinei s-a schimbat dramatic.

Vezi și

O tânără mamă suferă de o formă rară de cancer, iar diagnosticul a fost pus imediat după ce a dat naştere. La 23 de ani, viaţa Cristinei s-a schimbat dramatic. Însă, mii de oameni oferă speranţă. Au răspuns apelului familiei. Rudele trebuie să strângă o sumă mare de bani, pentru a-i oferi Cristinei şansa de a-şi vedea fetiţa cum creşte.

"Nici nu se vedea că era graviduţă. A avut o burtă mică, nu a luat proporţii cu totul. Ea a avut 65 de kile şi când a născut.", povesteşte soţul. Cu albumul foto în braţe, Adrian retrăieşte cele mai frumoase amintiri. Totul părea un vis. Până în ziua în care o veste a şters fericirea de pe chipul lor. În cele mai recente fotografii, Cristina îşi ţine fetiţa în braţe, la spital. Suferă de o formă rară de cancer. 

"I-a făcut un tomograf general, că ar avea cancer la plămân şi la cap. Pur şi simplu am simţit că se prăbuşeşte tot spitalul pe mine.", spune soţul Cristinei. Soacra ei îşi aminteşte: "Am îngenunchiat şi l-a întrebat, domnule doctor, care sunt şansele. Şansele sunt mici." 

Trecuseră doar câteva ore de la bucuria care împlineşte orice părinte. Cristina a început să se simtă rău după naştare. A acuzat dureri puternice de cap. Apoi a venit diagnotiscul cumplit. Însă, în ultimele trei luni, familia nu a renunţat să creadă. În căutarea unei soluţii, Adrian a găsit, în Bucureşti, un doctor care i-a redat speranţa. "Dânsul a şi văzut-o şi mi-a spus de un tratament care se numeşte imunoterapie, extrem de scump, minim 70.000 de euro. Are şanse considerabile să scape, 50 la sută, să se vindece." 

Mii de oameni s-au mobilizat pentru a-i fi alături. Pentru ca o mamă să-şi poată creşte copilul. "Nu putem să-i spunem. Ştie de ceva, o răceală la plămâni, foarte puţin ştie. Nu îndrăznim şi nu putem. Vrem să o salvăm.", spune soacara Cristinei. Iar soţul ei speră: "Oamenii sunt foarte săritori, solidari, e a treia zi de când am făcut totul public şi avem o sumă considerabilă."

Dar încă nu e suficient. Medicii i-au spus că, în ultimii 10 ani, au mai văzut un singur pacient cu boala Cristinei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi vaccinat sau urmează să vă vaccinaţi împotriva rujeolei?

Observator » Stiri sociale » Cea mai frumoasă zi s-a transformat într-un coşmar pentru o tânără mamă din Argeş. După ce a născut, medicii i-au pus un diagnostic crunt