Antena Meniu Search
x

Cea mai lungă scrisoare de dragoste pentru mama

I-am spus de mii de ori că o iubim. Că e unică, specială, infinită. Aşa că 8 martie nu poate fi decât un bun pretext să-i spunem din nou.Mama, te iubesc. Anul acesta însă, vom scrie împreună cea mai lungă scrisoare de dragoste pentru mama.

Vezi și

Mii de copii vor compune această scrisoare. De 8 Martie, la Palatul Naţional al Copiilor, Observator şi Antena 3, împreună cu Inspectoratul Şcolar al Capitalei, organizează un eveniment -omagiu: "Infinit pentru mama". Vă aşteptăm alături de noi. Fiecare mesaj pentru mama e important.

Copiii vor să bată orice recordul pentru mama. Şi au început redactarea scrisorii încă de la începutul săptămânii. Peste 20.000 de elevi au primit coli A4 de la echipele Observator şi Antena 3, pentru campania realizată împreună cu Inspectoratul Şcolar al Capitalei.

De data aceasta, foile vor avea un mesaj special. Pentru mama. Sâmbătă, 8 Martie, elevii din cele 30 de şcoli vor aduce miile de scrisori la Palatul Naţional al Copiilor din Bucureşti.

Aici, copiii vor lipi scrisorile una de alta. Va fi o scrisoare care se va întinde pe kilometri. Dar, tot nu e suficient pentru o dragoste nemărginită.

Aşa că le vom da ocazia să continue scrisoarea şi sămbătă, alături de vedete, soliste, actriţe şi alte mame cunoscute. La Palatul Naţional al Copiilor se va organiza şi un atelier pentru toţi cei care vor să-i scrie mamei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Cea mai lungă scrisoare de dragoste pentru mama