Antena Meniu Search
x

Cea mai mare plajă artificială din România, amenajată pe Lacul Morii din Bucureşti

Cea mai mare plajă artificială din România va fi construită chiar în Capitală. Va fi amenajată pe Lacul Morii, unde va fi dezvoltată şi zona de promenadă.

Vezi și

Cea mai mare plajă artificială din România va fi construită chiar în Capitală. Va fi amenajată pe Lacul Morii, unde va fi dezvoltată şi zona de promenadă. Investiţia va presupune, printre altele, construirea unor spaţii de joacă pentru copii, dar şi pentru sport sau relaxare. Va exista şi un cinema în aer liber. Lucrările ar putea începe chiar din primăvara acestui an, spun autorităţile. Dar nu ştim, însă, când vor fi şi finalizate.

Insula de la Lacul Morii din Bucureşti va fi transformata intr o plaja, cea mai mare plaja artificiala din Romania care va avea 33 de mii de m patrati, totodata lacul morii va fi inconjurat o promenadă care va fi modernizată şi va o lungime de 2 km si o lăţime de 6,5 m.

Vor fi construie alei pentru pietoni, spații de joacă pentru copii, dar și pentru sport și relaxare. De asemnea, în proiect este prevăzută şi o zonă pentru spectacole sau cinema în aer liber. Însă până când acest vis va prinde formă, locul rămâne o ruină. 

Pe toată lungimea zonei de promenadă va fi construită şi o bandă specială pentru alergat. 

Lucrările ar trebui să înceapă în primăvara acestui an, spun oficialităţile. Oamenii din zonă nu au, însă, mari speranțe în acest proiect. 

Investiția totală se va ridica la peste 34 de milioane de lei. Suma va fi plătită din fondurile primăriei sectorului 6. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Cea mai mare plajă artificială din România, amenajată pe Lacul Morii din Bucureşti